PEVEX donacijom pomogao nastavak izgradnje samostana “Plehan”

Promo

U susret Uskrsu Pevex d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, potpisao je ugovor o donaciji franjevačkom samostanu svetog Marka evanđelista Plehan u vrijednosti od 150.000 kuna. Donacija je namijenjena prijeko potrebnom nastavku izgradnje novog samostana na Plehanu koji projekt je u svom pastirskom pohodu podupro Sveti Ivan Pavao II.

„Društvena osjetljivost i pružanje pomoći potrebitima značajan je dio naše poslovne strategije. Smatramo da je to naša zadaća, ali i obveza. Zahvalni smo, a ujedno i ponosni što će naša donacija doprinijeti izgradnji novog samostana i pružiti franjevcima na Plehanu kvalitetne uvjete za život i djelovanje.“, izjavili su iz Pevexa

„Ovom prilikom želim se zahvaliti tvrtki Pevex u ime svih franjevaca samostana Plehan. Ovakva potpora nam je iznimno bitna zbog nastavka radova na našem novom samostanu i povratka franjevaca na Plehan.“ – naglasio je fra Anto Tomas, gvardijan.

Podsjetimo, Pevex već tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, a svakodnevnim jednokratnim potporama pomaže zajednici u kojoj djeluje i pridonosi pozitivnim promjenama u društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:22