Ova dva proizvoda iz NeoStrata linije za njegu kože jednostavno morate isprobati

NeoStrata promo

Prvi pokazatelji starenja ne mogu se sakriti jer se pojavljuju upravo na licu. Iako sasvim prirodna pojava, preuranjeno starenje je proces koji svakako želimo odgoditi, a vidljive znakove maksimalno smanjiti. U borbi protiv neželjenih linija na licu danas nailazimo na beskrajne mogućnosti, a u nastavku donosimo favorite iz linije za njegu kože NeoStrata®.

Utemeljeni na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima koja će zagladiti, obnoviti i dubinski očistiti vašu kožu kako biste izgledali i osjećali se lijepo dok se na vašoj koži zbiva zamjetna i dramatična promjena, ovi proizvodi iz NeoStrata® linije za njegu kože savršeno će se uklopiti u vašu beauty rutinu:

NeoStrata® RESURFACE Lotion plus (200 ml, 307,77 kn)

Losion lagane teksture osmišljen je kako bi umanjio vidljive znakove starenja kože. Glikolna kiselina ima eksfolijacijski učinak, poboljšava teksturu kože i omogućuje njezino obnavljanje. Ovaj je proizvod formuliran kako bi zagladio suhu, grubu kožu, poboljšao teksturu i umanjio sitne bore povezane s fotooštećenjem. Tijekom i nakon korištenja preporučuje se zaštita od sunca u obliku dnevne kreme s visokim zaštitnim faktorom.

image

NeoStrata

NeoStrata® CLARIFY Sheer hydration SPF 40 (50 ml, 299,78 kn) dnevna je hidratantna krema za sve tipove kože, posebno masnu kožu sklonu nepravilnostima i kožu neujednačenog tena. Hidratantna krema sadrži NeoGlucosamine blagog eksfolijacijskog učinka, koji pomaže smanjiti vidljivost tamnih mrlja, i mješavinu biljaka koje ciljano djeluju na regulaciju lučenja sebuma. NeoStrata Clarify Sheer Hydration SPF 40 krema pruža koži vlagu koja joj je potrebna, a pritom ne začepljuje pore te ne izaziva pojavu akni.

Sve proizvode iz linije NeoStrata® potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Posjetite nas i na visk.hr i IG @volimsvojukozu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:53