HRVATSKA NA NATIONAL GEOGRAPHICU

Održana ekskluzivna premijera ‘Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje‘ snimljene u Istri

Ekskluzivna premijera 'Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje'

Bogatstvo i posebnost kuhinje i prirodne ljepote osnovna su dva preduvjeta da čuveni britanski chef posjeti vašu zemlju i uključi je na svoju kartu svjetskih neistraženih kuhinja. Svježi tartufi, maslinici, kozji sir, pljukanci, brudet… prekrasna priroda i Jadransko more - odvela je Istru ravno do Gordona Ramsaya i National Geographic-a. Naravno, uz pomoć našeg kulinarskog stručnjaka Davida Skoke. Je li Ramsay uspio prirediti pljukance i brudet bolje od Skoke pitanje je na koje će odgovor dati epizoda serije „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“.

Kako je točno izgledala Ramsayava i Skokina pustolovina Istrom, saznala je sinoćnja publika koja se okupila na ekskluzivnoj premijeri „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“ u Zagrebačkom plesnom centru.

image
Ana Skoko, David Skoko, Ivona Magdić, Mirta Bošnjak, Ivana Kokan, Aleš Winkler, Nika Orsanic, SOnja Božić, Petra Ledinek, Miro Bižić

Prije same projekcije okupljene uzvanike je srdačno pozdravio Miro Bižić, koji je National Geographic istaknuo kao brand koji nastavlja istraživati i oduševljavati svoju publiku, te je dodao: „Večeras smo ovdje predstavili novi fantastičan projekt na kojem smo vrlo intenzivno radili u zadnje vrijeme. Riječ je o hrvatskom danu na National Geographic kanalu! Mi kao TWDC tim smo oduševljeni i ponosni kako je Hrvatska prezentirana.“

image
Miro Bižić, Lena Puhar O'Grady, Aleš Winkler, Petra Ledinek, David Skoko

Gost večeri bio je i David Skoko koji je nešto više otkrio kako je zapravo bilo iza kamera. Skoko je više puta istaknuo kako ga je poznati chef oduševio i kako se tijekom snimanja s njim odlično zabavljao. Na premijeri nam je još rekao: „Nije nam cilj bio oduševiti Ramsaya, nego mu pokazati kako mi zapravo živimo još uvijek u skladu s prirodom.

image
Ekskluzivna premijera 'Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje'

Imamo fantastične namirnice i fantastične krajolike i radimo izvanrednu lokalnu hranu…i to mu se i najviše svidjelo. Gordona je oduševilo što su namirnice izvorne, onakve kakve zapravo jesu u prirodi, bez patvorina i krivih predodžbi…“

Gordon Ramsay je uživao u Istri - ne zaboravite i vi uživati u ukupnom doživljaju Hrvatske u nedjelju 19. rujna na National Geographicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 07:53