Obiteljski odmor Nataše Janjić Medančić

Ovdje je sve u znaku mora i sve je prilagođeno najmlađim gostima, zabavi i uživanju u krugu obitelji – u novom Family Hotelu Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra s pet zvjezdica uživala je vesela obitelj glumice Nataše Janjić Medančić

promo

 Family Hotel Diadora

Red bazena, red mora, pa igraonice, animacija, smijeh, veselje… pa sve ispočetka! Glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem, 4-godišnjim sinom Tonijem i 2-godišnjom kćerkicom Kajom otkrila je čari Family Hotela Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra gdje je sve prilagođeno obiteljima i mališanima.

image

promo

Falkensteiner Hotels & Residences
image

promo

Falkensteiner Hotels & Residences

”Obiteljski hoteli naša su omiljena destinacija od kada imamo djecu. Falkensteiner hotel Diadora osim što je prekrasan, odlično organiziran i smješten uz samo more, pokriva sve uzraste svojom logistikom - nekoliko igraonica, zabavni bazeni, praktična pomagala za bebe i djecu na svakom koraku, dostupne pelene i hrana tijekom cijelog dana kao i sve što vama i vašoj djeci može pasti na pamet. Uz to što smo zaista vrijeme proveli zajedno u razonodi i divnim sadržajima, animatori i radionice koji su ukrali našu djecu na koji sat, bili su spas za one trenutke koje smo htjeli ukrasti samo za sebe”, rekla je Nataša Janjić Medančić.

image

promo

Falkensteiner Family Hotel Diadora Resort Punta Skala
image

promo

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Od sportskih, kulinarskih i znanstvenih akademija do edukacija koje tematiziraju biologiju mora – mališani ovdje kroz igru i pokuse spajaju zabavu i učenje. Family Hotel Diadora nudi i vlastitu čajnu kuhinju Biberonia gdje roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći. Naravno, pri ruci će im uvijek biti i kuhalo na paru, blender, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, mlijeko i čaj 24 sata dnevno. S 232 novouređene sobe i prostranim apartmanima površine od 43 do 56 m², dječjim igralištem na više od 1250 m², novim igraonicama, Valo Jump zonom, kinom i zabavnim Playmobil kutkom, velike i male goste čeka i novi wellness svijet Falky Spa, brojni sportski tereni, vanjski zid za penjanje, bazen s toboganom te lijepo uređen prostor za zabavne igre i bowling u klubu Fortis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 12:02