NE PROPUSTITE

Novi broj magazina Like! Putovanja izlazi u nedjelju, 26. srpnja uz Jutarnji list

Magazin o putovanjima i slobodnom vremenu koji će vas riječju i vrhunskim fotografijama približiti ljepotama naše zemlje
Nedjeljni Like

Kako najbolje upoznati jedan od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova, otkud krenuti, što morate obavezno posjetiti, gdje se okupati i na što paziti - u novom broju Like! Putovanja donosimo vam veliki vodič o Kornatima, prekrasnom arhipelagu koji ovo ljeto obavezno morate posjetiti. Kornati imaju čak 89 otoka, otočića i hridi i zaista su jedinstveno čudo prirode.

Osim Kornata, mnogi hrvatski otoci imaju planinske vrhove na koje se možete popeti i uživati u pogledu. Donosimo vam pregled najviših planinskih vrhova jadranskih otoka i poluotoka Pelješac.

Kada ste zadnji put bili na kampiranju? Ako se ne možete sjetiti, nakon detaljnog vodiča sa svim zdravstvenim prednostima spavanja u prirodi i savjetima za što lagodniji boravak u šatoru, zasigurno ćete se uskoro odlučiti za ovu avanturu. Također, pripremili smo i popis najboljih kampova u Hrvatskoj.

Za novi broj Like! Putovanja obišli smo okolicu Varaždina, prošetali se kanjonom Kamačnik te smo otkrili tko su "Trail anđeli" na popularnoj Via Adriatica stazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 22:52