NEDJELJNO IZDANJE

Novi broj Like! Putovanja: reportaže iz Dubaija, Salzburga, s juga Hrvatske i vodič za putna osiguranja

Like putovanja

Što ako se na putovanju zarazim koronom? Zapitali su se to brojni putnici koji su nakon najstrožih zatvaranja na početku pandemije lani ponovo počeli istraživati različite svjetske zemlje. Neki su tu situaciju, nažalost, doživjeli i na vlastitoj koži. Osiguravajuće kuće brzo su se prilagodile tržištu i ponudile različite „covid police“, ali kako se mijenjala pandemija tako su se prilagođavale i njihove ponude.

Mi smo provjerili što u ovom trenutku možete ugovoriti kod domaćih osiguravajućih tvrtki, kakve police nude i što će vam biti pokriveno od troškova ako na putovanju dobijete neočekivani „suvenir“ – pozitivan test.

Posjetili smo Dubai i obišli grandioznu izložbu Expo, otkrili smo što sve nudi mali „Rim sjevera“, Mozartov rodni grad Salzburg, a istražili smo zašto je jug Hrvatske, Dubrovnik i njegovu okolicu, najljepše posjetiti u zimu i rano proljeće.

Još pregršt ideja za izlete, inspirativnih priča i još inspirativnijih ljudi otkrijte u novom broju magazina Like! Putovanja koji izlazi ove nedjelje, 27. veljače, uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:45