Ne kupujte nove naočale, riješite se dioptrije zauvijek!

Svake godine na povratku s mora i godišnjih odmora, radimo podugačak popis obaveza koje nas čekaju kad se vratimo. Posjete liječniku, zubaru, odlazak u veliku nabavku, a za osobe s dioptrijom, neizostavan dio tog popisa čini dogovaranje termina i odlazak oftalmologu, nakon kojeg strepite hoćete li i ove godine trebati uložiti u nove okvire za naočale, stakla ili leće. Neka ove godine upravo jedna od promjena na koju se odvažite bude rješavanje dioptrijskih naočala zauvijek!
 dr. Luka Bilić, refraktivni kirurg

Ukoliko su vaše naočale i stakla tijekom ljeta nastradale ili vam je ponestalo leća, morate biti spremni neko vrijeme provesti bez njih, što vam uvelike otežava svakodnevicu, od spremanja za posao, obavljanja kućanskih poslova, rada na poslu i za računalom, uživanje u aktivnostima i druženjima s prijateljima… Već ste se pomirili s činjenicom da pri povratku s mora, morate izdvojiti nekoliko tisuća kuna i nekoliko sati u danu, samo kako biste na dnevnoj bazi mogli normalno funkcionirati. I tako svake godine ispočetka.

image

promo

Ove jeseni zaboravite na muku s naočalama i uštedite svoje vrijeme i novac! Započnite povratak u stvarnost tako da napravite nešto dobro za sebe, pružajući si priliku za najbolji mogući novi početak s bistrim pogledom na svijet!

Lasersko skidanje dioptrije bezbolan je i kratak zahvat koji traje svega 15ak minuta, a vrijeme koje ste uštedili jer više ne morate provoditi sate misleći na naočale i leće, neprocjenjivo je! Većina se pacijenata brzo vraća uobičajenim aktivnostima, poslu, vožnji auta i to unutar dva do tri dana.

Osim što vas lasersko skidanje dioptrije oslobađa česte kupnje i svakodnevne, doživotne muke s dioptrijskim naočalama, ono je dugoročno daleko isplativije. Kupovanje novih okvira za naočale i stakala može koštati nekoliko tisuća kuna, a kod specijaliziranih naočala čak i više! Primjerice, već samo s dvije kupnje progresivnih stakala prelazite cijenu laserskog skidanja dioptrije.

image
dr. Luka Bilić, refraktivni kirurg Foto: Biljana Blivajs/Cropix

Poliklinika Bilić Vision već više od 26 godina pomaže brojnim pacijentima u očuvanju zdravlja njihovih očiju, a više od 15 godina stručnjaci Poliklinike laserskim skidanjem dioptrije, vraćaju bistar vid pacijentima pružajući im priliku za novim početkom!

Do 30.9. Poliklinika Bilić Vision nudi vam do 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije! Naručite se na pregled bez liste čekanja, pozivom na broj 01/4678 444 ili putem online obrasca. Skinite dioptriju već od 3.500 kuna (464,53 eura) po oku i iskoristite 40% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije čija cijena iznosi 450 kuna (59,73 eura). Naručite se još danas OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 08:50