Motorola edge 50 ultra: Umjetničko djelo u svijetu tehnologije

 promo

Pripremite se za revoluciju u svijetu pametnih telefona jer je Motorola predstavila perjanicu svoje najnovije serije uređaja edge 50 koja će vas ostaviti bez daha. Uz Motorola edge 50 pro i Motorola edge 50 fusion, predstavljamo vam Motorola edge 50 ultra – uređaje koji spajaja vrhunski dizajn s najsuvremenijim tehnološkim inovacijama. Sa spektakularnim značajkama kao što su prvi na svijetu Pantone™ potvrđeni zaslon i kamera, te napredni sustav kamera s AI poboljšanjima, edge 50 ultra postavlja nove standarde u industriji mobilnih uređaja.

image
promo

Motorola edge 50 ultra, više je od pametnog telefona; to je vrhunsko tehnološko remek-djelo dizajnirano za najzahtjevnije korisnike. Uz udobne zakrivljene linije, vrhunske materijale kao što su pravo drvo i veganska koža te Pantone bojom godine, Peach Fuzz, ovaj uređaj nudi nevjerojatnu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Tanki pjeskareni aluminijski okvir, Corning® Gorilla® Glass Victus® i IP68 vodootporna zaštita jamče da uređaj izgleda sjajno i traje dugo. Ova perjanica edge 50 obitelji uređaja postavlja novi standard u svijetu pametnih telefona sa svojim naprednim sustavom kamera. Glavna leća od 50MP, 64MP telefoto leća s 3x optičkim zumom i 100x Super Zoom, 50MP ultraširoka leća s makro vidom te 50MP selfie kamera s autofokusom pružaju nevjerojatnu fleksibilnost u snimanju. Sustav kamera koristi moto AI za automatsku optimizaciju svakog snimka, omogućujući korisnicima da bez napora postignu profesionalne rezultate. Podrška za Dolby Atmos® osigurava veću dubinu, jasnoću i detalje u zvuku, dok Dolby® Head Tracking omogućuje prirodnije iskustvo zvuka. Opremljena snažnom baterijom kapaciteta 4500 mAh i 125W TurboPower™ punjenjem, edge 50 ultra omogućuje cjelodnevno korištenje uz samo četiri minute punjenja.

image
promo

U sklopu predstavljanja nove linije uređaja obitelji edge 50, Motorola je pokrenula projekt Umjetnost u vašim rukama. Projekt predstavlja suradnju s osam vrhunskih fotografa iz osam europskih zemalja koji su se, nadahnuti vrhunskim dizajnom i prekrasnom završnom obradom, pridružili za prvi projekt te vrste koji ima za cilj zabilježiti bogatstvo lokalne umjetnosti, stila i dizajna koristeći uređaje serije Motorola edge 50 i njihove napredne kamere pokretane umjetnom inteligencijom (AI). Njihovi zajednički napori okupljaju se na interaktivnoj platformi hellomotoart.com/hr gdje su posjetitelji pozvani da krenu na vizualno putovanje svjedočeći kako jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u fotogaleriji, gdje se vrhunske značajke uređaja edge 50 serije stapaju s dubokom strašću za pripovijedanjem kroz objektiv kamere.

image
promo

Raznovrsnu umjetničku stranu Zagreba, glavnog grada Hrvatske, zabilježio je Matej Grgić, poznatiji kao @street.threadz. Njegov jedinstveni kreativni pogled s Motorola edge 50 pro i Motorola edge 50 ultra sada se može vidjeti na hellomotoart.com/hr. I to nije sve! Korisnici koji žele istražiti projekt mogu sudjelovati i u regionalnom natječaju glasanjem za svoj omiljeni foto album. Imaju priliku osvojiti putovanje za dvije osobe kako bi istražili svoj omiljeni grad, a također i edge 50 Pro i edge 50 Ultra uređaje ili nove Moto slušalice.

Prihvatite umjetnost života uz Motorolu edge 50 seriju. Telefon pun života. Telefon pun umjetnosti. S dizajnerskim potpisom. Snimanje svijeta nikad nije bilo ljepše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 15:53