Maxon klima uređaji: Više od 15 godina dokazane kvalitete

 promo

Brand Maxon prisutan je na hrvatskom tržištu i tržištima Adria regije već više od 15 godina. Maxon nudi široku paletu proizvoda, uključujući kućnu klimatizaciju, multi sustave i komercijalnu seriju uređaja. Brand je prepoznat po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i vrhunskoj usluzi post prodajne podrške i servisa. Zastupnik za Maxon brand, MB Frigo Grupa d.o.o., specijalizirana je za klimatizaciju i rashladnu tehniku od 1981.g. Prisutna na tržištima diljem regije i Europe, svoje prodajne centre ima u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani.

X Faktor: Ispunjenje vaših potreba i očekivanja

Maxon klima uređaji osmišljeni su kako bi unaprijedili kvalitetu života, omogućujući svim ljudima uživanje u pogodnostima moderne klimatizacije. S Maxonom, ljudi odabiru sve što im se pruža kako bi postigli najvišu kvalitetu života, uživajući u svakom trenutku i ostvarujući maksimum iz svog životnog prostora - Maximum of Life.

MAXON sa svojim prepoznatljivim "X" faktorom simbolizira korisnikove različite potrebe koje brand zadovoljava: očuvanje zdravlja i bolja kvaliteta zraka, ušteda energije, ekološka prihvatljivost, pametna tehnologija, optimalni odabir uređaja prema budžetu i maksimalna udobnost u domu. S brojnim funkcijama, visokim performansama i 5-godišnjom garancijom, Maxon osigurava dugotrajnost i pouzdanost korištenja klima uređaja.

Modeli za svaki dom

Maxon kućna serija uključuje modele Fresh, Comfort i Comfort Pure, te Comfort u multi varijanti. Uređaji pružaju prilagođena rješenja za sve potrebe korisnika, omogućujući im da pronađu idealno rješenje za svoj dom:

image
promo

Model FRESH: Odlične performanse po pristupačnoj cijeni

Model COMFORT: Super hlađenje i grijanje i visoka učinkovitost A+++/A++

Model COMFORT PURE: Profinjen dizajn i steriliziran zrak

Model COMFORT multi: Mogućnost spajanja do 5 unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu

Odabirom Maxon klima uređaje kućne serije osigurajte:

Maxon komercijalna serija: Idealan odabir za učinkovito i pouzdano klimatiziranje poslovnih prostora

Maxon komercijalna serija klima uređaja osigurava vrhunsku učinkovitost i pouzdanost te predstavlja idealno rješenje za urede i poslovne prostore. Uz ultra tanki dizajn, inteligentan ispuh zraka i grijače vanjske jedinice, Maxon modeli omogućavaju i različite opcije za instalaciju Ovi uređaji omogućuju preciznu kontrolu temperature i poboljšanu kvalitetu zraka, stvarajući ugodno radno okruženje. S visokim performansama i energetski učinkovitom tehnologijom, Maxon komercijalna serija klima uređaja pomaže u smanjenju troškova energije i povećanju produktivnosti.

image
promo

Klima uređaje Maxon potražite kod ovlaštenih partnera. GDJE KUPITI

Generalni distributer za Maxon - Adria regija: MB Frigo Grupa d.o.o.

www.maxon-klima.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:38