Kamo to Marijani Batinić bježi pogled?

Dobra vijest brzo se širi, a iznimno važna je došla i do Marijane Batinić! A vijest gotovo da se nije ni dogodila ako uz informaciju ne ide i pogled na ekran mobitela. I baš su se u mobitel zagledale Marijanine oči!

Marijana Batinić unaprijedila je svoju svakodnevicu korisnom aplikacijom Moj Studenac

 Studenac

Naime, Marijana je upravo unaprijedila svoju užurbanu svakodnevnicu iznimno praktičnim i korisnim digitalnim rješenjem koji joj s nekoliko klikova olakšava ‘žongliranje‘ između milijardu obaveza. Radi se o digitalnoj aplikaciji Moj Studenac koja sve kupce tog trgovačkog lanca uvijek razveseli praktičnim i korisnim prednostima. Marijana Batinić pridružila se tako upućenim znalcima koji svaki dan obilaze prodavaonice Studenca za sve što im je sitno i bitno. Uz to ima još jedan vrlo važan detalj - pri korištenju aplikacije svi kupci ostvaruju pet posto popusta na svaku kupnju.

image

Pri korištenju aplikacije Moj Studenac kupci ostvaruju pet posto popusta na svaku kupnju

Studenac

Program vjernosti

Moj Studenac aplikacija dizajnirana je kako bi svakom kupcu olakšala proces kupovine i prilagodila se svakoj njegovoj potrebi. Korištenjem aplikacije kupci sudjeluju u programu vjernosti i svakom kupnjom sakupljaju bodove koji kasnije mogu biti zamijenjeni za kupone, a i moguće je ostvariti druge pogodnosti i nagrade. Za one koji se nađu s viškom bodova, unutar aplikacije postoji mogućnost prebacivanja bodova drugim Moj Studenac članovima ili doniranja bodova udruzi.

Aplikacija djeluje u skladu s potrebama i željama kupaca, prateći njihovu aktivnost i potrošačke navike. Koristeći dobivene informacije, aplikacija kreira segmente korisnika aplikacije i sukladno tome posebne ponude personalizirane prema geografskom i dobnom kriteriju te afinitetima. Sve to pomaže timu zaduženom za program vjernosti u Studencu da ispravno ‘targetira‘ kupce s ponudama koje su baš njima zanimljive – tjedni katalozi prepuni akcija, kao i ciljane obavijesti koje korisnici primaju na svoje mobitele.

image

Moj Studenac aplikacija korisnicima šalje personalizirane ponude

Studenac

Moj Studenac za štednju

Kao pravog dobrog susjeda, u aplikaciji uvijek možete pronaći svoj najbliži Studenac i provjeriti radno vrijeme, bez obzira gdje se nalazili.

Moj Studenac nije samo prijatelj u potrošnji, već i u štednji. Aplikacija bilježi svaku kupnju i prati potrošnju svakog svog korisnika, čime olakšava pregled aktivnosti i upravljanje budžetom.

Provjerite na koji je način aplikacija uistinu unaprijedila kvalitetu kupovine Marijane Batinić jer je možete preuzeti putem Google Play i Apple trgovina, a sve informacije o aplikaciji i programu vjernosti pročitajte na https://www.studenac.hr/moj-studenac. Registracija u aplikaciju i sudjelovanje u programu vjernosti u potpunosti su besplatni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 21:37