Iskusite luksuzno putovanje okusa i užitka na Wine&Spirits festivalu na obali Istre

promo

Petram Resort & Residences poziva vas na nezaboravan doživljaj okusa na Wine&Spirits festivalu, koji će se održati 25. svibnja. Pripremite se za isprobavanje najfinijih vina i žestokih pića dok istražujete bogat program degustacija na jednom od ekskluzivnih vinskih događanja u Istri.

Luksuzno Iskustvo uz vrhunska vina

Petram Wine&Spirits festival okuplja renomirane vinarije iz cijele regije, nudeći vam priliku da uživate u rijetkim vinima, žestokim pićima i ekskluzivnim degustacijama za koje je zaslužno preko 50 vinara i destilera. Bez obzira jeste li profesionalac ili amater entuzijast, festival je otvoren za sve goste resorta, kao i za ostale posjetitelje kojima je Petram Resort & Residences pripremio posebnu ponudu.

image

promo

Privlačne cijene i dodatni popusti

Karte za festival dostupne su po 30% nižoj cijeni u pretprodaji, a kako biste u potpunosti uživali u cijelom događaju, Petram Resort & Residences osigurao vam je dodatnih 15% popusta na smještaj uz promo kod WINESPIRIT. Ovo je prilika da doživite istinsko gastronomsko iskustvo u prekrasnom okruženju uz more.

image

promo

Aleksandar Milutinovic/
image

promo

Dođite i vi na Wine&Spirits festivalu u Petram Resort & Residences te istražite svijet vrhunskih vina i žestokih pića.

image

promo

O samom Resortu

Petram Resort & Residences ističe se kao jedinstveno odredište, između ostalog zahvaljujući najvećem rooftop bazenu u Europi u kojem se posjetitelji mogu opuštati, istovremeno uživajući u spektakularnom pogledu, nedaleko od krovnog bara koji pruža osvježavajuće koktele i lagane zalogaje.

Za najmlađe, resort nudi bogat sadržaj u prekrasnom dječjem parku gdje se djeca mogu zabavljati u sigurnom i poticajnom okruženju uz raznovrsne kreativne i edukativne aktivnosti, igre na otvorenom te programe animacije prilagođene različitim uzrastima, osiguravajući da i mališani u potpunosti uživaju u svojem odmoru u Istri.

Za više informacija posjetite Petram Resort & Residences i otkrijte zašto je Istra jedna od najpopularnijih destinacija. Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 11:52