I hrvatski festivali itekako su zaslužni za izvrsnu turističku sezonu

Na Pagu drugo izdanje Croatia Beach Music Conference

CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE

Hrvatska festivalska industrija, nakon dvije pandemijske godine, konačno je na putu oporavka. Brojni festivali Hrvatsku su ucrtali na vodeće mjesto na svjetskoj karti zabave. Koliko su oni doprinijeli uspješnoj turističkoj sezoni te medijskoj promociji na svjetskoj razini? Koliko je zapravo oporavljena industrija zabave i glazbe?

Odgovore na ova, ali i broja druga pitanja, dobit ćemo na drugom izdanju Croatia Beach Music Conference koja se od 7. do 10. rujna održava u Novalji na otoku Pagu. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a uz podršku Hrvatske udruge poslodavaca.

Ove godine na CBMC pozornicu dolaze međunarodni eksperti i organizatori uspješnih festivala, poznati i popularni, ali i oni mladi i perspektivni izvođači elektronske glazbe, produkcijskih timovi, izdavačke kuće i svi ljubitelji glazbenih taktova. Među njima su i organizator The Garden Festivala Nick Colgan, suosnivač Exit festivala Ivan Milivojev, suvlasnik Noa Beac Cluba Ivan Jokić, osnivač BSH Events Drago Vukelić i mnogi drugi.

"Cilj CBMC-a je na jednom mjestu okupiti ljude iz glazbene industrije, posebice one usmjerene na festivalsku i klupsku scenu, gdje će im se omogućiti prilika za razmjenu novih informacija kroz networking i dijeljenje iskustva s kolegama iz cijelog svijeta. Glavna misao vodilja je da kvalitetom govornika i rješenjima koja će naši predavači prenijeti sudionicima, konferencija stekne ugled i status među ciljanom skupinom te time Hrvatsku uvrsti na jedno od vodećih mjesta u Europi kad su ovakvi događaji u pitanju!" - rekao je glavni organizator konferencije Ivan Jokić, suvlasnik Noa Beach Club-a na Zrću.

image

CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE

Croatia Beach Music Conference će se i ove godine sastojati od zanimljivih panela i razgovora. U Hrvatsku će privući velik broj organizatora glazbenih i drugih događanja, predstavnika glazbene industrije iz cijelog svijeta te predstavnike medija.

Ova konferencija je mjesto za povezivanje i dijeljenje informacija, a više o cijelom projektu može se pronaći na web stranici gdje je moguće osigurati i ulaznicu za ovogodišnje izdanje: https://cbmconference.com/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:24