Fresh Corner – nezaobilazna postaja na svakom putovanju

Fresh Corner

Svako putovanje ima istu početnu točku – benzinsku postaju. Nekad se na njima zaustavljalo samo kako bi se natočilo gorivo, ali danas one nude puno više od toga. Razvijanjem Fresh Corner gastro koncepta, INA je potpuno promijenila način na koji gledamo benzinske postaje.

Kontinuiranim osluškivanjem potreba tržišta i razvojem novih proizvoda i usluga u skladu s njima, INA svojim vjernim kupcima daje točno ono što oni žele. U današnjem užurbanom tempu života svi imamo sve manje vremena, dosta toga obavljamo u pokretu, a svježe pripremljeni obroci postaju luksuz. Upravo to dolazi do izražaja u Fresh Corneru: svježe pripremljeni, ukusni obroci, odlična kava i još mnogo toga zbog čega se isplati zaustaviti.


Počnite dan najboljim „gorivom“ za sebe, ukusnom Fresh Corner kavom. Pripremaju je profesionalni baristi i usavršena je na temelju povratnih informacija naših vjernih kupaca. Tako da naša posebna mješavina kave nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U ljetnim danima je potražite u hladnim i kokos verzijama za ultimativno osvježenje!


Kad ste gladni, Fresh Corner za vas ima mnoštvo svježe pripremljenih jela: tortilje, sendviči, salate, peciva, svatko može naći nešto za sebe. Apsolutni favorit Ininih kupaca je slasni hot dog. Osim stalne ponude umaka i kobasica, u Fresh Corneru se izmjenjuje i sezonska ponuda, a trenutačno je zvijezda Mozzarella – Tomato XXL hot dog.

Dođite u Fresh Corner i sami se uvjerite u kvalitetu i raznolikost ponude!

Partneri projekta
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:02