Back Together Summit ove Subote na Zrinjevcu

Zajedno za zdraviji svijet!

Back Together Summit

U subotu 08.06.2024. od 10 sati dođite na Zrinjevac u Zagrebu i obavite besplatna alergološka testiranja, OCT pregled vida, ultrazvuk štitnjače i karotida, izmjerite tlak i EKG te saznajte više o sastavu svog tijela. Porazgovarajte s najvećim zdravstvenim stručnjacima i saznajte kako možete unaprijediti život!

Očekuju vas i psihološka savjetovanja, kava s endokrinologom i još puno sjajnog sadržaja! Možete povesti i klince pošto ekipa iz Bolnice za medvjediće jedva čeka da ih upozna!

U protekle tri godine najugledniji hrvatski stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija odgovorili su na brojna pitanja koja su utjecala na širenje zdravstvene pismenosti i poboljšanje medicinske komunikacije.

Otvorili smo brojne teme poput prevencije debljine i tihih ubojica/kardiovaskularnih bolesti, hormonalne ravnoteže, važnosti mikrobioma, bolje iskoristivosti zdravstvenih podataka, poslovnog burn out-a, održavanja mentalnog zdravlja, pojma ageizma, inovativnih terapija, personaliziranog estetskog pristupa, pomno odabrane suplementacije i kvalitetnog razvoja djece i mladih.

Prati nas i putem besplatnog stream-a backtogether.hr gdje vas od 15 sati očekuju kvalitetne stručne rasprave!

Saznajte sve o novitetima u medicini, mogućnostima personaliziranog liječenja, borbi protiv depresije, povezanosti psihe i bolesti današnjice te postoji li lijek koji doslovno čini čuda!

Više informacija možete pronaći ovdje: Backtogether medicinsko - komunikacijski summit 2024.

image

Back Together Summit

image

Back Together Summit

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 15:39