5 razloga zašto će vaša slijedeća kosilica biti baterijska

Ulaskom marke EGO Power+ na europska tržišta započela je tiha revolucija koja će oblikovati budućnost vrtlarenja i uređenja okoliša. Njihove baterijske kosilice po snazi ​​su ekvivalentne kosilicama na benzinski pogon, ali košnja baterijskim kosilicama EGO neusporedivo je udobnija, tiša i ugodnija. Sve pokazuje da su vrtni strojevi i alati s benzinskim motorom konačno dobili ozbiljnu konkurenciju.

promo

1. Sva snaga benzina, ali bez benzina

EGO Power+ svojim naprednim inovacijama znači prekretnicu u razvoju baterijske tehnologije. Baterija Arc Lithium od 56 volti osigurava kosilicama EGO impresivnu snagu i performanse. Snažniji model s jednim punjenjem pokosi do 1000 kvadratnih metara travnjaka. I to bez buke motora i ispušnih plinova. Košnja baterijskom kosilicom EGO je jednostavno uzbudljivo iskustvo. Tome svjedoče i ponosni vlasnici koji se rado hvale svojim strojem i svoja iskustva dijele na internetu. Upotrijebite #powerbeyondbelief i uvjerite se sami.

2. Znaju sve što znaju najbolje benzinske

Premium kosilice na benzin danas se mogu pohvaliti mnogim naprednim rješenjima i funkcijama. Ali baterijske kosilice EGO uopće ne zaostaju. Njihova uporaba je iznimno jednostavna, izvrsno su upravljive, omogućuju prilagodbu visine reza i malčiranja, imaju mogućnost bočnog i stražnjeg izbacivanja trave ili skupljanja u košaru i sl. Pokretanje baterijske kosilice je prava poezija: pritisnete gumb i možete početi kositi. Ako vam se prohtije, možete njome kositi i u nedjelju. Susjedi vam sigurno neće zamjeriti jer je košnja baterijskom kosilicom neusporedivo tiša od košnje benzinskom.

image

promo

3. Ista baterija može pokretati sve uređaje EGO

Kada upotrebljavate kosilicu, sigurno ne upotrebljavate u isto vrijeme i frezu za snijeg. Kad dođe vrijeme za vrtnu kopačicu, vjerojatno vam ne treba puhalica za lišće. Zašto kupiti bateriju za svaki stroj posebno EGO Power+ jedinstvena je platforma, zato možete upotrebljavati istu bateriju za sve svoje alate EGO. Dostupne su baterije različitih jačina, od 2,5 do 12 Ah, ali sve mogu napajati sve alate. Osim toga, EGO osigurava najbrže vrijeme punjenja u industriji, jer se baterija od 2,5 Ah napuni za samo 25 minuta.

4. Zahtijevaju znatno manje održavanja

Sljedeća je velika prednost baterijskih kosilica EGO to što praktički ne trebaju održavanje. Nema provjere razine motornog ulja ili zamjene svjećica ni pripreme svježe mješavine prije svake uporabe. A možete se oprostiti i od spremnika za skladištenje zapaljivog goriva. Baterijsku kosilicu EGO nakon uporabe jednostavno sklopite i stavite u kut garaže. Takvo „zanemarivanje“ vam neće vam nimalo zamjeriti, a i nakon duljeg razdoblja neuporabe svaki put ćete je pokrenuti jednostavnim pritiskom na gumb.

5. Ekološki prihvatljiv odabir

Baterijski vrtni strojevi EGO iz temelja će promijeniti naše vrtlarenje i uređenje okoliša, a najavljuju udobniju, tišu i čišću budućnost. Osim toga, tvrtka se povezala s organizacijom Eden Reforestation Projects te se obvezala da će do 2025. za svaki prodani uređaj na europskom tržištu zasaditi jedno stablo.

Baterija ili benzin? To više nije pitanje

Do sada su kupci vrtnog alata i strojeva bili u dvojbi: baterije ili benzin? Argumenti za baterijske alate su jasni: jednostavna, praktična i udobna uporaba. Problem je (bio) u njihovoj snazi. Ali s vrtnim strojevima EGO Power+ pala su i zadnja ograničenja. Ako se spremate kupiti kosilicu, svakako se detaljnije informirajte o kosilicama EGO Power+. Posavjetujte se sa stručnjakom i pronađite pravi model za sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 20:20