12 najboljih ljetnih gadgeta koje trebate

ice cubes

 Subtelnyi/Getty Images/istockphoto

Taman kad ste pomislili da ste spakirali sve za more, uvjerit ćete se da u kovčeg stanu još barem dva predmeta koja bi vam koristila na ljetovanju! Možda i koji više...

NA PLAŽI

  1. Solarni prijenosni punjač

Prijenosni punjač nema previše smisla ako ga noć prije zaboravite napuniti. Zato popis počinje sa sve popularnijim solarnim verzijama prijenosnih punjača. Sunca kao izvora napajanja na plaži neće nikada nestati.

image

Solarni punjač

Diy13/Getty Images/istockphoto
  1. Backslap – pomoćnik za nanošenje kreme na leđa

Ovo je tako genijalno da je pitanje zašto baš svi nemaju „Backslap“ kod kuće. Lopatica za nanošenje losiona za tijelo nalazi se na dugačkoj dršci, a spužvice se mogu mijenjati. Osim na plaži, superkorisno je i tijekom ostatka godine.

https://bakslap.com/

  1. Mini sef

Iako se na plažu ne preporuča nositi vrijedne stvari, često je to teško izbjeći. Mini sefovi su tu kao dodatna zaštita za mobitele, novac i ključ od auta, za nešto bezbrižnije kupanje u moru.

image

sef

New Look Casting/Getty Images/istockphoto

  1. Wireless slušalice

Bez obzira preferirate li pods ili buds , male bežične slušalice nikad nisu imale više smisla nego na ljetovanju. Mobitel pospremite u torbu i zaštitite ga od pregrijavanja, a paralelno nastavite sa slušanjem omiljene glazbe.

image

wireless slušalice

U APARTMANU

  1. Kockice za hlađenje pića

Ako ste među onima koji često žale što se nisu sjetili napraviti led na vrijeme, ove ledene kockice će vas sigurno spasiti. Nakon svake uporabe jednostavno ih ponovno ubacite u zamrzivač i spremne su za sljedeće piće.

image

ice cubes

Subtelnyi/Getty Images/istockphoto

  1. Iskon.Play TV

Nakon večere i obiteljske šetnje, nema ničeg ljepšeg od završetka dana uz zajednički film ili seriju. Ova prijenosna TV usluga može se nositi na bilo koje mjesto koje ima Wi-Fi, bez obzira na operatora. Iskon.Play TV nema ugovornu obvezu, uz što se plaćaju samo oni programi koji se odaberu.

image

Iskon.Play TV

https://www.iskon.hr/Televizija/O-Iskon.Play-TV-u

  1. Prijenosni espresso aparat

Ako kod kuće pijete kavu iz aparata, teško ćete biti zadovoljni prvom jutarnjom „instanticom“ na moru. Srećom, u prodaju je stiglo niz malih prijenosnih espresso aparata koji će samljeti vašu omiljenu kavu u apartmanu, na kampiranju ili plaži.

https://www.kavashop.hr/prijenosni-aparat-wacaco-nanopresso.html?gclid=Cj0KCQjw2_OWBhDqARIsAAUNTTEc0U6_e9gf7NLiVMPhytq_Vx6kopiwDyUQ4j4K1-w8VogPHSTomnIaAvaiEALw_wcB

  1. Električna grill ploča

Vjerojatno ne postoji osoba koja na moru baš obožava kuhati kompleksna jela. Jednokratna investicija u električni grill rješava takve probleme. Meso, riba, plodovi mora i povrće gotovi su u kratkom roku, uz minimalno ulja i puno bogatstvo okusa.

image

grill

U TURISTIČKOM OBILASKU

  1. Cooler za vrat

Ovogodišnji Amazon hit iz Japana još nije osvojio naš Jadran, no ne sumnjamo da ćemo i u Hrvatskoj poludjeti za ovim gadgetom u sezoni 2023.

image

Neck fan

Fongfong2/Getty Images/istockphoto

  1. Revlon Face Roller

Revlonov bestseller s Tik Toka čarobno uklanja suvišnu masnoću s lica, a da pritom ne uništava naneseni make up. Must have je za sve kojima ljetna vrućina stvara probleme sa sjajem lica.

  1. Sklopive posudice za ljubimice

Ako imate četveronožnog suputnika, važno je uvijek brinuti za dostupnost svježe vode. Za put su zato idealne prijenosne posudice za vodu, od kojih su neke toliko sklopive da stanu u manji novčanik.

image
Kerkez/Getty Images/istockphoto
  1. Selfie stick tripod

Era selfie štapova u razgledavanju, čini se, nikada neće nestati. Danas su u ponudi sofisticirani štapovi koji se po potrebi pretvaraju u tripod stalke uz razne mogućnosti osvjetljavanja i samookidača.

https://mi.hr/mi-selfie-stick-tripod-

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:17