Ne staju polemike oko turističke sezone, budućnosti hrvatskog turizma, cijena na Jadranu, jedni prigovaraju, drugi pojašnjavaju, treći se samo zabavljaju...izdvojili smo s društvenih mreža nekoliko objava koje otkrivaju kako sve to doživljavaju poznati ugostitelji, a kako gosti.
Chef Mate Janković vrlo je aktivan s objavama na LinkedInu, gdje objavljuje detaljne analize pojedinih segmenata ugostiteljskog biznisa i probleme na koje ozbiljni poduzetnici svakodnevno nailaze u tom poslu. Sada se pak sarkastično osvrnuo i na tvrdnje o lakoj ugostiteljskoj zaradi.
"Ako ste u potrazi za lakom i brzom zaradom, ne čekajte više - OTVORITE RESTORAN.
Osmislite koncept. To je bar lako. Par jela, par vina, malo Googlanja i da se to. Uostalom, bili ste po restoranima, vidjeli ste u Firenci ona...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....