NA MREŽAMA SE UŽARILO

‘Pohlepni‘ ugostitelji uzvraćaju udarac: ‘Je li tom logikom ideš u Mercedes i vičeš im da su skupi?

Ima ta jedna pizzerija u Komiži koja je kao iz Alan Forda. Gost je tamo uvijek u krivu. Ipak, obožavam ići u tu pizzeriju

Ilustracija

 Lucija Ocko/Cropix
Ima ta jedna pizzerija u Komiži koja je kao iz Alan Forda. Gost je tamo uvijek u krivu. Ipak, obožavam ići u tu pizzeriju

Ne staju polemike oko turističke sezone, budućnosti hrvatskog turizma, cijena na Jadranu, jedni prigovaraju, drugi pojašnjavaju, treći se samo zabavljaju...izdvojili smo s društvenih mreža nekoliko objava koje otkrivaju kako sve to doživljavaju poznati ugostitelji, a kako gosti.

Chef Mate Janković vrlo je aktivan s objavama na LinkedInu, gdje objavljuje detaljne analize pojedinih segmenata ugostiteljskog biznisa i probleme na koje ozbiljni poduzetnici svakodnevno nailaze u tom poslu. Sada se pak sarkastično osvrnuo i na tvrdnje o lakoj ugostiteljskoj zaradi.

"Ako ste u potrazi za lakom i brzom zaradom, ne čekajte više - OTVORITE RESTORAN.

Osmislite koncept. To je bar lako. Par jela, par vina, malo Googlanja i da se to. Uostalom, bili ste po restoranima, vidjeli ste u Firenci ona...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. prosinac 2025 03:15