Mesna industrija i poljoprivreda moraju postati naša strateška grana, a ne brodogradnja - priča Milivoj Medven. - Ako još jedna kriza nastupi i granice se zatvore, Hrvatska svježeg mesa ima dovoljno za samo tri mjeseca, što ćemo jesti, pa nećemo valjda jesti brodove?
Tako kaže jedan od najpoznatijih domaćih mesara, vlasnika tvrtke Mesna industrija MM u Krašiću. Milivoj Medven tamo je u zadnjih 45 godina podigao pravo mesno carstvo, a godišnje proizvede i plasira na domaće tržište više od 2300 tona mesnih proizvoda i svježeg mesa. Iako jedan od jačih proizvođača u domaćoj mesoprerađivačkoj industriji, zadnjih se godina drži podalje od medija.
- Ne vjerujete novinarima? - pitamo ga stojeći na njegovom seoskom imanju u mjestu Gornje Prekrižje, ispred 115 godina stare...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....