UBOJICE ROMANTIKE

Zašto u vašoj vezi nema seksa? Istražili smo što sve gasi želju za tim užitkom

Gadgeti

BlackBerry i iPhone kriv je za loš seksualni život! Moderni gadgeti, smartphone i ostale spravice su smrt za strast jer su i muškarci i žene sve više posvećeni tim uređajima, a ne jedno drugome.

Alergije

Prašina, pelud, ambrozija i ostale grozne nevidljive stvari ne uzrokuju samo probleme s disanjem, kihanjem, šmrcanjem, crvenilom, natečenošću... Od onih koji imaju probleme s alergijama 83 posto njih kaže da su alergije utjecale i na njihove seksualni život.

Ekonomija

Seks je skup. I pritom ne mislimo na ilegalne usluge, već na piće, večere, parking, kino i izlaske koje treba platiti. Kao i kondome, a dečke je sram tražiti djevojke da plate pola-pola.

Bicikl

Oni koji provode više sati tjedno na biciklu trebali bi se zabrinuti! Studije su pokazale da bi biciklisti, posebice muškarci, trebali biti oprezniji sa sjedalima za bicikl koje odabiru. Klasična sjedala, ona s uskim mjestom za stražnjicu i produženim vrhom, mogu igrati ulogu u seksualnoj impotenciji ili nedostatku libida, pa čak i erektilne disfunkcije.

TV

Razmišljali ste o tome da kupite još jedan TV za sobu? Znate kako to ide, dok dečki gledaju tekmu u boravku, cure gledaju serije u sobi. Parovi koji imaju TV u sobi imaju spolne odnose upola rjeđe od onih koji ga nemaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 09:53