Zapetljali se izvodeći Copperfieldov trik

ZAGREB - S izazovom izvođenja naizgled jednostavnog iluzionističkog trika jučer su se u hotelu Westin, među ostalim, uhvatili u koštac i premijer Ivo Sanader, saborski zastupnik Vladimir Šeks, te predsjednik Hrvatskih izvoznika Darinko Bago, no jedini uspješan na kraju je, kako se moglo i očekivati, bio iluzionist i glumac Luka Vidović.



Naime, Luka je svojim 10-minutnim nastupom bio zadužen za zabavni dio 4. konvencije hrvatskih izvoznika pod pokroviteljstvom Vlade.        



Bez dopuštenja



Na inzistiranje publike izveo je svoj najpoznatiji, ali i najdugovječniji trik s konopcem, a u izvođenje jednostavnog trika uključio je i čitavu publiku.



- Trik s konopcem izvodim već 15-ak godina i ljudi na njega uvijek fenomenalno reagiraju i upravo zato ga i ne mičem iz programa. U njega sam želio uključiti premijera ili Vladimira Šeksa, ali nisam dobio dopuštenje, pa sam pozvao jednu damu iz publike. No, u uvodnom triku, s kojim inače svoj program u pravilu otvara svjetski poznat iluzionist David Copperfield, uključio sam čitavu publiku, pa i pripadnike Vlade i Sabora. Poanta je da svi rade identične pokrete rukama kao i ja, no na kraju nitko ne uspije osim mene - rekao je Luka Vidović.



Ah, ti prsti



Najvećih problema s isprepletanjem prstiju imao je Vladimir Šeks.






Budite uspješniji od Sanadera:















1. 2.
3. 4.
5. 6.




Marija Lokas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 05:45