EY PODUZETNIK GODINE

Zadnji tjedan prijava za najprestižniju poduzetničku nagradu

 
Žiri i pobjednik EY Poduzetnika godine 2016.
 EY

Prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem programu EY Poduzetnik godine privode se kraju, a zadnji dan za prijave je petak, 10. studenoga. Svi poduzetnici koji smatraju kako imaju zanimljivu i inspirativnu poduzetničku priču mogu se prijaviti u samo nekoliko koraka putem web stranice ey.com/hr/eoy, a sudjelovanje u programu je potpuno besplatno.

Poznajete uspješne poduzetnike?

Uz osobne prijave istim putem moguće je i predložiti kandidate za sudjelovanje u programu koji na globalnoj razini promovira postignuća najboljih poduzetnika. EY Poduzetnik godine danas se provodi u više od 60 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj se održava četvrtu godinu za redom.

Tko su dosadašnji pobjednici

U prva tri izdanja za nagradu EY Poduzetnik godine ukupno se natjecalo više od 90 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, a prestižnu titulu i mjesto među svjetskim finalistima ponijeli su Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit (2014.), Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix (2015.) te Marko Pipunić iz tvrtke Žito (2016.). I ove godine odluku o finalistima i pobjedniku donosi nezavisni žiri na čelu s Emilom Tedeschijem, a u kojemu su uz dosadašnje pobjednike i Nenad Bakić, Saša Cvetojević, Vedrana Jelušić Kašić te prof. dr. sc. Lajoš Žager.

Preko nagrade do svjetske pozornice

Nagrada EY Poduzetnik godine posebna je i po svojoj globalnoj završnici, na kojoj se za titulu najboljeg na svijetu natječu svi nacionalni pobjednici. Među njima tako će se četvrtu godinu za redom naći i hrvatski predstavnik, osoba koja će ponijeti titulu hrvatskog EY Poduzetnika godine 2017. Svjetska dodjela održava se već tradicionalno u Monacu, a hrvatski predstavnik imat će priliku predstaviti svoju poduzetničku priču pred svjetskim auditorijem te kolegama, nacionalnim pobjednicima iz svih krajeva svijeta.

EY
Trofej EY Poduzetnik godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 12:32