PIJANO ŠMINKANJE

VIDEO: 'ZARAĐUJEM VIŠE NEGO ŠTO MI JE IKAD TREBALO' Djevojka koja jena Youtubeu skupila milijardu klikova!

 YouTube

Sve je počelo sa jednim urebesno smiješnim tutorijalom kojim objašnjava kako nanijeti šminku u stanju potpunog pijanstva.

Nakon što ga je pogledalo više od četiri milijuna ljudi, Jenna Marbles, kako glasi njezin nadimak na interetu, postala je jedna od najvećih zvijezda na You Tubeu.

Njezino pravo ime je Jenna Mourey i ta 25-godišnjakinja sada snima sakrastične video tutorijale iz svoje 1.1 milijuna dolara vrijedne kuće u Santa Monici - a sa svime je započela u stančiću kojeg je unajmljivala za 800 dolara mjesečno.

Njezine snimke prikupile su zajedno više od milijardu pregleda, a na Facebooku i Twitteru Jenna Mourey ima više fanova od nekih najvećih holivudskih zvijezda.

Jenna Mourey je humoristična i bez dlake na jeziku, a njezini najveći fanovi uglavnom su tinejdžerke. Vole ju jer je direkna kad se radi o pitanjima bitnim za njihov mladi život.

Nakon snimljenog prvog uratka Mourey je morala zaposliti asistenta kako bi odgovarao na gomilu mailova koje je primala od svojih obožavatelja.

Ova humoristična djevojka već je dala brojne intervjue, pa tako i za New York Times, gdje je priznala da zarađuje više novaca nego što je ikad trebala.

Stručnjaci procjenjuju da od reklama koje se prikazuju uz njezine video uratke Mourey vrlo dobro zarađuje, pa je procjenjeno da je u 2012. godini zaradila gotovo 350 tisuća dolara.

- A sve što trebam raditi jest zabavljati se u vlastitoj kući, sama sa sobom, i onda to objaviti na Internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 07:42