OTKRIO TAJNU

VIDEO: USUSRET OPERACIJI KOJA ĆE MU PROMIJENITI ŽIVOT 'Rođen sam bez penisa, a spavao s više od 100 žena'

 Screenshot

Andrew Wardle 40-godišnji je Britanac rođen s testisima no bez penisa.

Svoju tajnu od malena je skrivao od većine prijatelja, rođaka, pa čak i svoje djevojke.

Sada ju je, nakon dugih godina šutnje odlučio podijeliti sa svijetom, i to u TLC-ovoj tv emisiji nazvanoj 'Muškarac bez penisa'.

Specijal je sniman više od godinu dana, a otkriva, međuostalim, kako je njegova abnormalnost utjecala na njegov ljubavni život.

- Moja prva djevojka bila je draga i puna razumijevanja. Izlazili smo četiri godine i to što nemam penis nikada nije bio problem. Možda zato jer smo imali 15. Vjerojatno bi bio problem da smo u budućnosti ostali zajedno - kazao je Wardle koji tvrdi da se seksao s više od 100 žena, iako nije točno jasno kako.

Tvrdi kako je 20 posto žena s kojima je bio, bilo svjesno njegovog stanja, a od jedne je čak pobrao šamar kad joj je pokušao objasniti o čemu se radi.

- Vjerojatno je bila ljuta jer je mislila da sam joj lagao, no to nije nešto što možete odmah reći - objašnjava Wardle.

Emisija 'Muškarac bez penisa' ujedno je posvećena i Wardleovoj pripremi za medicinsku proceduru, koja će mu, ako bude uspješno provedena, dati potupno funkcionalni penis po prvi put u životu.

Liječnici će konstruirati spolni organ od njegove kože, krvnih žila i živaca iz njegove ruke.

Životna ispovijest Andrewa Wardlea i put ka operaciji koja će mu promijeniti život bit će emitirana 11. lipnja na britanskoj TLC televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 04:25