SRAMOTNA PRAKSA

VIDEO: U POZNATIM HOTELSKIM LANCIMA PRALI ČAŠE ČETKAMA ZA ZAHOD Skrivena kamera otkrila odvratnosti od kojih će vam se okrenuti želudac

 
 Youtube / Pixabay

Zaboravite na stjenice i neobične mrlje. Ono što se može vidjeti u nekim hotelima još je puno gore od toga.

Ekipe za čišćenje u trima luksuznim hotelima u Kini uhvaćene su kako šalice peru četkama za zahod, podove peru vodom iz zahoda, a čiste ručnike presavijaju i slažu na podu sobe.

Skrivena kamera zabilježila je ove sramotne prizore u hotelima Kempinski Harbin, the Harbin Shangri-La i Sheraton Harbin Xiangfang koji se svi nalaze u provinciji Heilongjiang na sjeverozapadu zemlje.

Nakon objavljenih snimaka, sve je hotele posjetila policija i turistička inspekcija i određena im je kazna te, naravno, da prestanu sa sramotnom praksom. Hoteli su odlučili provesti i vlastitu internu istragu te se očekuju otkazi kad se utvrde odgovorne osobe.

Video je navodno snimio novinar Pear Videa na tajnom zadatku, a osim navedenog, snimljeno je još nepravilnosti: upotreba iste krpe za brisanje čaša, kante za smeće i zahodske školjke, čišćenje umivaonika s četkom za zahod i slično. Novinar je čak pitao i jednog zaposlenika hotela rade li svi čistači ovakve stvari, na što je ovaj odgovorio da rade, ali se o tome ne govori.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 11:25