ZAVRŠIO NA SUDU

VIDEO: 'TO JE I ZASLUŽILA, VARALA ME SA SEDMORICOM' Nevjerojatna osveta ljubomornog mladića, nevjernucuru natjerao da gola hoda ulicama

 Screenshot/Instagram

Dečko koji je posramio svoju djevojku tako što ju je prisilio da hoda gola ulicama New Yorka, a onda snimku objavio na internetu, kazao je na sudu kako je to zaslužila.

Jason Melo (24) iz Bronxa pojavio se pred sudom na Manhattanu optužen za napad i ugrožavanje djeteta, nakon što je svoju djevojku davio i udario je pred susjedovom kćeri.

Optužbe je porekao no priznao da ju je natjerao da hoda gola ulicom jer je sumnjao da je slala svoje gole fotografije drugim muškarcima.

- Nije trebala učiniti to što je učinila - komentirao je.

Jezivi video koji se pojavio na internetu prikazuje golu ženu kako hoda pločnikom i muškarca kako sipa uvrede na španjolskom.

- Skini ručnik! Surađuj, ku***. Pokaži što si, tako lijepa i tako dobra. Ona je dro***. Ajmo, reci u kameru zašto ovo radiš. Skini ručnik i plati zbog toga što si pričala s sedmoricom drugih muškaraca nakon što sam ti ja rekao da želim s tobom obitelj.

Djevojka mu je tada uzvratila: 'Ali ne zato da bi spavala s njima'.

Tada je maknuo ručnik s nje, a ona je ostala samo u čizmama. Dok se pokušavala sakriti između automobila, on ju je i dalje vrijeđao.

Melo je kasnije objavio i snimku koja prikazuje kako zove policiju da se preda.

- Želim da znate da laže. Ne postoje dokazi da sam je udario ili davio jer nisam. Neki u zatvoru su mi rekli da je dobro prošla, da bi oni bili puno gori prema njoj - kazao je Melo u bizarnoj snimci koja se pojavila na Facebooku.

U međuvremenu, djevojka, čije ime nije objavljeno, kazala je da se boji Mela.

- Počeo mi je prijetiti, prijetio mi je da će mi razbiti lice - kazala je i dodala da se od incidenta skriva u svom stanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 06:19