TAJANSTVENI CIMER

VIDEO: STUDENTI U ŠOKU Mislili su da žive u ukletoj kući, a onda otkrili da je tajna bila skrivena u - podrumu

Studente je mučila čudna buka po noći i čudnovate stvari koje su im se događale
 YouTube

Grupa studenata sa Sveučilišta Ohio bila je uvjerena da živi u ukletoj zgradi, no još su se više prepali kada su shvatili da je 'duh' zapravo muškarac koji potajno živi u njihovom podrumu.

Studente je, naime, mučila čudna buka po noći i čudnovate stvari koje su im se događale, primjerice kada bi došli kući znali su zateći vrata od ormara ili pećnice otvorena.

No nakon detaljnog pretraživanja zgrade, otkrili su tajnu prostoriju u podrumu iza vrata za koja su mislili da vode u ostavu.

Kada su vrata silom otvorili, otkili su malu sobu s krevetom, uramljenim fotografijama i studentskim bilješkama.

- Iza zaključanih vrata čuli su se čudni zvukovi. Svima smo pričali o duhovima koji žive u našem domu - kazao je Mark Harman, jedan od 14 studenata koji žive u trokatnici, za studentski list The Lantern.

Drugi student, Brett Mugglin, prepoznao je čovjeka na fotografijama. Kazao je da ga je vidio ispred zgrade početkom ljeta i razgovarao s njim. Muškarac se raspitivao kad će upoznati nove susjede, no izbjegavao je odgovoriti na pitanje da li tu živi.

Nakon što su otkrili skrivenu sobu, studenti su promijenili bravu i misterioznom cimeru ostavili poruku na vratima da je istjeran.

Muškarac je imao pristup njihovoj kupaonici gdje je prao svoju odjeću, no studenti kažu da nikad nije ništa ukrao.

Studenti su otkrili da se tajanstveni cimer zove Jeremy i da je u podrum ušao uz pomoć svog rođaka, koji je prije živio u toj zgradi. Tajnoviti susjed potom je nazvao studente i iselio svoje stvari iz sobe.

- Žao mi je zbog njega. No, jednostavno nije trebao živjeti ovdje... Sada je smiješno, no moglo je biti jako opasno - kazao je Brett Mugglin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 20:58