TEŠKA OPTUŽBA

VIDEO: PRVAŠIĆ OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE Cijeli život će imati dosje jer je poljubio djevojčicu u ruku

Šestogodišnji dječak iz Cañon Cityja u Coloradu već je zaradio prvu kaznenu prijavu, a u njegovu školskom dosjeu cijeli život će pisati da je optužen za seksualno zlostavljanje.

Hunter Yelton je premlad da bi razumio riječ seks, ali u njegovoj školi vjeruju da je seksualno maltretirao djevojčicu u razredu jer ju je poljubio u ruku na satu glazbenog.

Prema riječima Hunterove majke, on je zaljubljen u tu djevojčicu, oni su "cura i dečko", i sviđaju se jedno drugome.

- Djevojčici to nije smetalo, izjavila je Hunterova majka Jennifer Saunders. Druga su djeca to vidjela i ispričala sve učiteljici. Na razgovoru kod ravnatelja prvi put sam čula spominjanje "seksualnog zlostavljanja", rekla je.

Ona ipak priznaje da se Hunter ponekad problematično ponaša u razredu te da je jednom istu curicu poljubio u obraz, ali smatra da je "seksualno zlostavljanje" ipak prejaka optužba za ponašanje njezina sina.

- Kako to možete reći za moga sina? Uklonite optužbu za seksualno zlostavljanje iz njegova dosjea. Borit ću se za njega jer je pogrešno optužen, ogorčena je Jennifer Saunders.

Škola ipak smatra da se Hunterovo ponašanje može okarakterizirati kao seksualno zlostavljanje, te da je tako teška kazna potrebna kako bi se u budućnosti spriječili takvi postupci.

Hunter se uskoro vraća u školu, nakon suspenzije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:16