LAP DANCE NA STADIONU

VIDEO Na poluvremenu utakmice skidala se dečku u krilu pred oduševljenom publikom

 YouTube

Obožavatelji američkog nogometa na utakmici NFL kluba Dallas Cowboysa, osim same utakmice za koju su platili ulaznicu, mogli su na poluvremenu utakmice uživati i u besplatnom showu u režiji anonimne djevojke i mladića.

Naime, na snimci objavljenoj na YouTubeu prikazana je alkoholizirana mlada djevojka koja je 'zajahala' svog partnera, potez koji je mladića oduševio, na što je on počeo svlačiti mladu damu i pokazivati njezinu tetovažu na trbuhu te njezin grudnjak s leopard uzorkom. Djevojka je nastavila senzualno plesati u partnerovom krilu oko dvije minute uz striptiz i poneki vatreni poljubac.

Navijači oko zaigranog para djevojkin potez glasno su pozdravili te uz predano bodrenje tražili još dodatne akcije. Čak su joj nudili novac da nastavi sa striptizom.

U jednom trenutku snimatelj se ubacuje u kadar pozirajući uz uzdignuti palac signalizirajući odobravanje na razvoj situacije ispred njega, točnije, na njemu.

Na žalost "glavnih glumaca" i okupljenih hipnotiziranih promatrača redar je upao "u scenu" i zatražio od djevojke da se smiri i sjedne na svoje mjesto.

Video sportske popune na poluvremenu završio je YouTubeu gdje je postao senzacija uz brojne duhovite komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 13:21