PRAVA LJUBAV?

VIDEO, KINA U ŠOKU Popularni kineski pjevač (24) u javnoj vezi s djevojčicom (12)!

 YouTube

Bizarna veza između kineske pop zvijezde Zhang Muyija (24) i 12-godišnje djevojčice, kanadske pjevačice i manekenke Akame Miki, izazvala je golemi interes na kineskim društvenim mrežama.

Akama Miki kazala je kako voli Zhang Muyija, duplo starijeg mladića, a izgleda da su osjećaju obostrani.

Poruke nježnosti razmjenjuju preko "Weiboa", kineske verzije "Twitera", gdje njega prati oko 500 tisuća obožavatelja, a raste i broj njihovih zajedničkih fotografija.

- Čekaj dok ne budem dovoljno odrasla da se udam za tebe, a onda ću ti reći da - napisala je Miki na Muyijevo profilu, na što joj je on odgovario: - Jedva čekam da prođu ta tvoj četiri rođendana, brojim svaki dan.

Premda ni jedna od fotografija ne pokazuje da ova ljubav ima i fizičku dimenziju, njihovu navodnu vezu neki podržavaju, a mnogobrojniji kritiziraju kao neprirodnu. Skeptici ih pak optužuju da je njihova veza samo marketinški trik kako bi potpomogli svoje karijere.

Muyi i Miki zajedno rade na nizu glazbenih projekata, među kojima su i njihov najnoviji singl 'Pretty boy' i 'Courageous love'.

Ljudima koji sumnjaju u njih i njihovu ljubavnu priču Muyi je nedavno preko 'Weiboa' poručio: - Mi tu ništa ne možemo, niti osjećamo potrebu da tim ljudima bilo išta dokazujemo. Možemo samo ustrajati u svojoj ljubavi, nastaviti svoj život, i biti zajedno, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 14:37