NIŠTA NE RAZUMIJE

VIDEO: 'KAKVO JE OVO SR***, DAJTE MI PAPIR I OLOVKU' Moderna tehnologija iživcirala slavnog Hrvata, a njegova reakcija nasmijala je Ameriku

Svi smo svjedoci da moderna tehnologija iz godine u godinu igra sve veću ulogu u sportu. Čak se i 'izvorni' nogomet polako 'predaje', tehnologija na gol-liniji već je uvedena u nekim ligama, a stručnjaci smatraju da je sve bliže dan kada će se i sudačke odluke redovito preispitivati u - uredima.

Što se tiče američkog nogometa, tu je tehnologija već odavno prisutna. Međutim, nisu baš svi oduševljeni tim, pogotovo treneri 'starog kova'. Slavni trener New England Patriotsa Bill Belichick zasigurno je jedan od njih...

Ove sezone umjesto table i flomastera, NFL je trenerima poklonio tablete kako bi lakše crtali akcije igračima. Međutim, Belichicku Microsoft Surface 4 definitivno ne pomaže. Kaže da je pokušao, da mu je dao priliku, ali jednostavno ga - ne razumije. Na kraju je Bill jasno pokazao što misli o tabletu. Doslovce ga je demolirao!

- Stvarno sam mu dao vremena, ali više ne mogu! Iz tjedna u tjedan imam isti problem i sada je dosta - rekao je Belichick na press konferenciji.

- Ovo je moja osoba odluka. Završio sam s tabletima!

Cijela priča otišla je toliko daleko da se oglasio i Microsoft.

- Poštujemo odluku trenera, ali ostajemo pri stavu da je Surface pouzdan i koristan dodatak NFL-u. Od ostalih trenera i igrača dobili smo sam pohvale.

Bill Belichick je inače druga generacija američkih Hrvata. Njegov djed zvao se Ivan Beličić i živio je u Karlovcu, a u Sjedinjene Države se doselio krajem 19. stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 05:51