DOBILA VELIKU PODRŠKU

VIDEO: 'HOĆETE LI ZAČEPITI?' Libanonska voditeljica odbrusila bahatom islamistu i oduševila svijet!

 Screenshot

Libanonska televizijska voditeljica dobila je podršku iz svih krajeva svijeta nakon što se suprotstavila svom gostu nakon seksističkog komentara kojeg joj je uputio u emisiji uživo.

Rima Karaki vodila je intervju s muslimanskim učenjakom Hanijem Al-Seba’ijem iz Londona o valu kršćana koji su se priključili Islamskoj državi, međutim, on je počeo govoriti o povijesnim presedanima.

Pokušavajući ga vratiti natrag na temu, Karaki ga je zamolila da 'se fokusira na sadašnjost'.

- Koji slogani se trenutno koriste kako bi se Kršćani privukli u ovakve skupine? - pitala ga je, a potom dobila od njega divlju reakciju.

- Slušajte, ne prekidajte me. Odgovarat ću onako kako ja hoću.

Voditeljica ga je pokušala smiriti kazavši kako je vrijeme emisije ograničeno. - Ako ćete toliko razglabati, nećemo imati vremena za druga pitanja. Na vama je - kazala je, no on se još više razljutio pa joj je rekao: 'Jeste li završili? Začepite da mogu pričati. Ispod moje časti je da me ti intervjuiraš. Ti si žena koja...'.

Voditeljica mu je tada jasno dala do znanja tko je ovdje glavni.

- Kako jedan ugledni šeik može voditeljici na televiziji reći da začepi? Ili ćemo se međusobno poštivati ili je ovaj razgovora završen - odbrusila mu je Rima Karaki.

Tu je zaista i bio kraj emisiji. Karaki je kasnije objavila video razgovora na svom Twitter profilu, nakon čega je dobila ogromnu potporu, a njezina poza nakon isključenja gosta već se pretvorila u meme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:14