ULOGA BEBE KOJA CUGA

VIDEO: GLUMAC IZ SERIJE 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN' SAD NASMIJAVA AMERIKU Miraj Grbić postao hit nakon što je zaigrao u duhovitoj reklami prije Super Bowla

 Screenshot YouTube

Poznato je da se vjerojatno sve tvrtke na svijetu trgaju za to da upravo njihova reklama bude prikazana prije najpraćenijeg televizijskog događaja u Americi - Super Bowla. Ove godine smo imali prilike vidjeti sarajevskog glumca Miraja Grbića u reklami za Priceline.

Priceline je američka kompanija i komercijalni website koji korisnicima omogućuje popuste na različite kupovine vezane za putovanja poput avionskih karata ili pak smještaja u hotelima.

Reklama prikazuje dvoje roditelja koji su odlučili usvojiti ‘bebu’ iz istočne Europe, a da je prethodno nisu vidjeli. Tu na scenu stupa Miraj Grbić.

Grbić leži u kolijevci, s pivom i novinama u ruci i zove mamu da ga dođe pomaziti jer je ružno sanjao.

Ovog glumca najvjerojatnije znate iz humoristične TV serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ gdje je glumio Čombu. Već nekoliko godina on i njegova supruga Marija Omaljev Grbić, hrvatska glumica, žive u Los Angelesu gdje je Grbić na dramskoj akademiji New York Film Academy počeo predavati filmsku glumu.

Ovogodišnji Super Bowl prenosio se u 170 zemalja svijeta, a pretpostavlja se da je finalni susret između Denver Broncosa, koji su slavili, i Carolina Panthersa pratilo oko 190 milijuna gledatelja samo u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 12:14