IPAK POSTOJI?

VIDEO: 'DRAGA, SNIMIO SAM ČUDOVIŠTE' Vozio se pored Loch Nessa i nad površinom ugledao biće iz legende

 Screenshot

Pitanje o postojanju čudovišta iz Loch Nessa aktualno je već desetljećima, a u nedjelju se pojavila nova snimka čiji autor tvrdi da bi mogla biti dokaz postojanja misterioznog bića. Richard Colllins bavi se šumarstvom u mjestu na zapadnoj obali jezera Loch Ness, a nedavno je primijetio kako je na površinu isplivalo nešto neobično.

Zaustavio je automobil te je odmah počeo snimati. 'Vozio sam uz Loch Ness, vidio sam nešto krajičkom oka, zaustavio sam se i spustio na obalu kako bih snimio nešto fotografija', kaže 58-godišnji Richard za Sunday Mirror.

'I gledam tako ja i mislim si ma koji je to sad vrag. Voda je bila uzburkana pa sam htio snimiti najbolju moguću sliku jer sam znao da neće nad površinom biti zauvijek. Pojavilo se 150-200 metara od obale, teško mi je procijeniti koliko je dugo tamo bilo, možda nekoliko minuta', priča još Richard.

Kaže da se sve dogodilo u četvrtak oko 11 sati, a čini se kao da je nad površinu izmigoljio vrat tajnovitog čudovišta.

Odmah je nazvao svoju suprugu, rođenu Dankinju Vibeke. 'Mislila je da se šalim, a ja sam joj odgovorio da nije istina, da sam sve snimio mobitelom. Kada je pogledala snimku, priznala je da joj pojava izgleda neobično.'

Sunday Mirror napominje da snimka neodoljivo podsjeća na jednu od najslavnijih, ali za koju se utvrdilo da je lažna. Da joj jako nalikuje, priznaje i Richard, ali tvrdi da zna što je vidio vlastitim očima. 'Izgledalo mi je poput zmije, ali valjda je to nekakva anomalija koju nisam u stanju objasniti. Lovio sam ribu na jezeru od djetinjstva i nikada nisam vidio ništa slično', govori.

'Ono što sam potencijalno vidio je čudovište iz Loch Nessa. Jako sam uzbuđen zbog toga i htio bih ga vidjeti ponovno', napominje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:59