VJEŠT LJUBAVNIK

VIDEO: ČOVJEK BEZ PENISA OTKRIO SVOJU TAJNU 'Zadovoljio sam više od stotinu žena, a da nisu imale pojma da ga nemam'

 Screenshot

Andrew Wardle, 40-godišnji Britanac rođen bez penisa tvrdi kako je spavao s više od 100 žena, i kako je nekako uspio zatajiti od njih istinu o svojoj anatomiji.

Po njegovoj je priči snimljen jednosatni dokumentarac 'Čovjek bez penisa' koji prikazuje kako je Wardle svoju tajnu otkrio najbližim prijateljima, te bivšim i sadašnjim ljubavnicama.

- Njih oko 20 posto dosad je saznalo pravu istinu. Teško je takvo nešto objasniti novoj djevojci. Jednom sam dobio šamar kada sam to rekao curi. Valjda je imala dojam da sam joj lagao, no to nije nešto što možete odmah priznati - kazao je Wardle.

Wardle je upoznao 24-godišnju Fedru iz Mađarske na jednom ljetovanju i potom su se prije tri godine počeli dopisivati i započeli vezu na daljinu zbog čeg je bilo jednostavno izbjeći seks. Kada se kasnije doselila kod njega, kazao joj je da ima mikročip u bubregu zbog infekcije, te kako bi trebala izbjegavati dodirivanje njegovih genitalija. Godinu dana je prihvaćala vezu bez seksa, a onda je o njegovom stanju saznala na televiziji.

Nakon 40 godina laganja, Wardle je odlučio priznati sve. No ne tako što je posjeo Fedru i započeo s njom razgovor, već tako što je dao intervju za jedan tabloid i televizijski show. Fedra je bila šokirana i ljuta kada je saznala.

Prijatelji kažu kako je Wardle oduvijek znao šarmirati žene i kako ih je imao mnogo na jednu noć.

- Znao sam kako doći do ženskog tijela, ali i do njihovog uma. Bio sam vrlo samopouzdan u krevetu jer sam ih mogao dovesti do orgazma bez da bi me taknule i to mi je odgovaralo.

Wardle je uz to uzimao i drogu - ecstasy, amfetamine i LSD - kako bi imao izgovor zašto se ne može 'pokrenuti stvari'.

Kazao je kako se borio s depresijom, korištenjem opojnih sredstava i kako se u jednom trenutku bio u stanju ubiti zbog svog stanja.

Nakon sastanka s liječnikom,

Wardle je na posljetku zaželio potpuno funkcionalni penis, a pronađen je i način da mu se to i omogući. Nakon sastanka s liječnikom, morat će obaviti četiri operacije u dvije godine, kako bi mu rekonstruirali penis uz pomoć mišićnog tkiva podlaktice.

Unatoč tome što je početno obijao o tome pričati s Fedrom i čak htio prekinuti, Fedra je odlučila ostati uz njega tijekom operacija i čekati ga da se oporavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 10:03