ZLOSTAVLJALA DJECU

VIDEO: BAKA IZ PAKLA Odijevala se u vješticu pa unuku (7) vješala, tukla bičem i prijetila čudovištima iz potkrovlja

 Oklahoma City Police

Geneva Robinson (49) iz Oklahome optužena je za zlostavljanje sedmogodišnje unuke. Robinson se navodno odijevala u kostim vještice, vješala dijete u garaži i tukla ju bičem.

Uhićena je nakon što je curicu dovezla u bolnicu tvrdeći da je više ne može kontrolirati. Liječnici su potom uočili znakove zlostavljanja, te o svemu ispitali djevojčicu.

Ona im je kazala kako je Robinson na lice imala običaj stavljati zelenu masku i nazivati se Nelda. Zatvarala ju je u garažu i nožem joj prijetila da će stvorenja iz potkrovlja doći po nju po noći.

Međutim, susjedi u tu priču ne vjeruju te tvrde da je Robinson dobra prema četvero djece koje čuva.

- Da nije tužno, bilo bi smiješno. Ne vjerujem u tu priču. Ona je vrlo draga osoba i brine se za tu djecu - kazao je jedan susjed.

Ipak, policija je pronašla dokaze koji potkrjepljuju priču 7-godišnjakinje. Na njezinom tijelu nalaze se modrice, opekotine i porezotine, kao i rezovi oko zglobova koji su se inficirali. Dijete je bilo pothranjeno, a u kući je pronađen kostim vještice, uzice za psa i bič.

- Dokazi upućuju da dijete govori istinu. Našli smo bičeve, lance i šešir vještice. Jeziva situacija za malo dijete - kazao je narednik Gary Knight.

Drugo dijete za kojeg se Robinson brinula reklo je policiji da je sedmogodišnjakinja uvijek jela drugačiju hranu i to u garaži.

I jedan odrasli muškarac koji živi u istoj kući kazao je policiji kako je bio žrtva vještičjeg obreda, te da ga je osumnjičena svakodnevno udarala u područje genitalija.

Svo četvero djece odvezeno je dom za nezbrinutu djecu, a Robinson je uhićena u utorak, optužena za zlostavljanje djece i potom uz jamčevinu puštena na slobodu gdje čeka suđenje.

Veza između Geneve Robinson i druge djece nije do kraja razjašnjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 21:35