GOZBA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Mršava misica pokušala oboriti svjetski rekord i pojesti 100 hamburgera: 'Ovo nemojte raditi kod kuće!'

 Screenshot

Misica i 'profesionalna žderačica' s Novog Zelanda Nela Zisser pokušala se uhvatiti ukoštac sa svojim najvećim izazovom i oboriti svjetski rekord u jedenju brze hrane.

Ta 23-godišnja mršavica kazala je kako je dugo trenirala za ovaj izazov u kojem je pokušala pojesti 100 cheeseburgera i chickenburgera iz McDonalds'a, a pritom si je pomagala različitim napitcima i umacima.

Ipak, nije uspjela pojesti željena 62 hamburgera, no 'sredila' ih je čak 45, što je pet kilograma hrane.

Njezina gozba sadržavala je 14,560 kalorija - više od 12 puta od preporučene prosječne kalorijske vrijednosti koju žena treba unijeti u organizam tijekom dana. Njoj je za ovo trebalo manje od dva sata.

- Pojela sam 45 cheeseburgera u manje od dva sata. Činilo se kao vječnost. Vjerojatno bih ih mogla pojesti i više da sam uzela predah i malo se opustila, no da budem iskrena, na kraju mi je prisjelo i mislim da ne bih mogla više ni jedan strpati u usta - kazala je Nela koja se na kraju neuspješnog izazova uhvatila za glavu i promućkala vodu u ustima.









Rekord od 62 hamburgera postigla je Japanka po imenu Yuka.

Nela iz Aucklanda koja je prije ovog sudjelovala u izazovima koji su uključivali Big Macove, Chicken McNuggetse, burritose i torte od sira, upozorila je svoje obožavatelje kojih na društvenim mrežama ima na tisuće, da ne pokušavaju ovo raditi kod kuće, jer za to treba puno vježbe i iskustva.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 14:18