SVE PRIJAVIO POLICIJI

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI IZ POPULARNE PIZZERIJE 'Došao sam po klopu, a kad ono na stolu golemi štakori imaju gozbu'

 Screenshot/YouTube

Kada je 26-godišnji Evgenij Ivanov naišao po pizzu u blizini autobusne stanice nije ni slutio kakav će ga degutantan prizor dočekati.

Naime, vidio je tri štakora kako šetaju po pizzama, a radnici restorana brze prehrane potpuno su ignorirali takav prizor kao da su na to naviknuti.

'Nisam mogao vjerovati svojim očima! Ta tri štakora su bila nenormalno velika i bezbrižno su trčkarali po hrani dok je radnica pored njih potpuno nemarno stajala. Kad sam izvadio mobitel da to snimim, ona je vrlo brzo pobjegla tako da je nemam na snimci, ali htio sam svima pokazati što se događa jer kod nas postoji veliki problem sa štakorima i vidjeti ovakav jedan prizor bilo je nevjerojatno', rekao je 26-godišnji Rus.

Stoga je Evgenij sa svojom snimkom, koju je objavio i na internetu, otišao na policiju. U vrlo brzom roku sanitarna inspekcija zatvorila je restoran i pokrenuta je istraga, a sva hrana iz restorana je uništena.

'Ovako nešto predstavlja smrtnu opasnost za javnost i stoga ćemo provjeriti i druge restorane brze prehrane kako bismo se uvjerili da se nešto slično ne događa i da se ne bi nešto slično ponovilo u budućnosti', izjavio je glasnogovornik tamošnje policije.

Valja istaknuti kako se upravo u toj regiji nedavno pojavila virusna hemoragijska groznica koju inače prenose štakori, a bolest napada unutarnje organe te izaziva otkazivanje bubrega.

Glasnogovornik restorana brze prehrane izjavio je kako uprava nije znala da postoji problem sa štakorima, prenosi Mirror .

'Sad smo svjesni situacije i radimo na tome da se problem ukloni. Zašto nas prodavačica o svemu nije obavijestila, ne znamo, ali trenutačno je na ispitivanju', rekao je glasnogovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 05:30