BIZARNA OPSESIJA

USPJEŠNA MENADŽERICA POTPUNO OVISNA O SILIKONIMA 'Na operacije sam spiskala 50.000 eura... Obožavam kako izgledam!'

Marijanu iz Negotina neki osuđuju, nazivajući je plastičnom, ali njoj je važno da ima potporu obitelji
 Instagram

Menadžerica iz Srbije, izvjesna Marijana iz Negotina koja godinama živi i radi u Njemačkoj, prošla je više od 20 estetskih operacija kako bi ispunila svoj san - izgledala kao živa Barbie.

U svoje tijelo uložila je više od 50 tisuća eura, odnosno, kako je otkrila za srpske medije, za taj je novac mogla kupiti manji stan u Beogradu. Svoju prvu operaciju, povećanje grudi, napravila je sa samo 20 godina jer je, kako je rekla, bila iznimno nezadovoljna većinom svojih grudi.

Sa 16 godina je počela štedjeti za prve silikone, a nakon prve operacije konačno se, kaže, počela sviđati samoj sebi. Premda radi u Njemačkoj, na operacije ide u Beograd jer su znatno jeftinije, ali sada se suočava s drugim problemom - njezina želja da uljepša svoje tijelo pretvorila se u potpunu opsesiju.

Ne može podnijeti boru na licu, nego odmah trči svom kirurgu po injekciju botoksa. Nakon grudi, podvrgnula se dvjema operacijama nosa jer ni on nije bio savršen, a potom je napravila četiri liposukcije na nogama, struku i trbuhu. Potom je ubrizgavala masno tkivo u obraze, povećala zadnjicu i zatezala očne kapke. I priči nema kraja.

Rekordan broj zahvata radila je na usnama - čak deset. Neki je osuđuju, nazivajući je plastičnom, ali njoj je važno da ima potporu obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 11:23