EUROPA DIGITAL

TRAŽIMO WEB UREDNIKE Želite raditi u najbrže rastućoj digitalnoj mreži u Hrvatskoj? Javite nam se...

‘Voliš novinarstvo? Oduvijek ti je želja raditi na news portalu? Brzo čitaš, još brže pišeš i ne možeš bez dnevne doze adrenalina? Uvijek želiš neku vijest znati prvi? Pridruži se najbrže rastućem news portalu na tržištu!’, objavili su danas iz Europa Digitala.

Naime, portal Jutarnji.hr , u potrazi je za web urednicima. ‘Nudimo vam mogućnost da razvijete svoje novinarske sposobnosti, napredujete u struci i sudjelujete u razvijanju najbolje mreže sadržaja na domaćem internetu’, kažu.

Od urednika, kao i novinara koje također traže, očekivat će se, pisanje i uređivanje članaka za portal, izrada fotogalerija, izrada newslettera, kontaktiranje dopisnika Jutarnjeg lista, svakodnevni kontakt s izvorima za priče te izrada specijala i praćenje breaking news-a.

Poželjno je da već posjedujte iskustvo rada na portalu, kao i u bilo kojim drugim medijima. Osim toga, obavezno je poznavanje gramatike i pravopisa, napredno pismeno izražavanje, poznavanje engleskog jezika i, naravno, kreativnost i snalažljivost.

KLIKNI OVDJE I PRIJAVI SE ZA POSAO

Europa Digital je tvrtka Europapress holdinga u kojoj je objedinjeno sve digitalno izdavaštvo i produkcija, od internetskih i mobilnih portala do TV produkcije te web agencije. U svom portfelju ima neke od najvažnijih hrvatskih brendova: Jutarnji.hr, Autoklub.hr , Globus.com.hr , Gloria.com.hr , Sportskenovosti.hr , Likecroatia.hr te je snažno prisutna na Facebooku i Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 00:41