STARI NAČIN

ŠTO VAM JE NEOBIČNO NA OVOJ SLICI? Fotografija prikazuje obožavatelje koji nastoje napraviti što bolju sliku svojih idola, ali...

 Foto: Youtube

Već je postalo sasvim uobičajeno da u posljednje vrijeme nitko ništa ne doživljava jer su svi previše zauzeti snimajući ili fotografirajući neki događaj svojim telefonima. Jedna je fotografija snimljena na premijeri najnovijeg filma Johnnyja Deppa zabilježila upravo taj fenomen.

Nastala u Bostonu na premijeri filma 'Black Mass', fotografija prikazuje skupinu obožavatelja koji nastoje napraviti što bolju sliku svojih idola. No dok gotovo svi svojim telefonima pokušavaju snimati, jedna starija žena stoji bez mobitela i jednostavno uživa u trenutku – bez pomoći bilo kakvih elektroničkih uređaja.

Fotografiju gospođe koja se blaženo smješka i od koje bismo mogli naučiti stvar ili dvije o uživanju u trenutku, snimio je fotograf Boston Globea, John Blanding, a do sada je prikupila više od 11 tisuća lajkova i podijeljena je više od 13 tisuća puta.

Mnogi korisnici društvenih mreža pohvalili su stariju gospođu rekavši kako je ona jedina pametna među tom masom ljudi koji uopće ni ne pokušavaju istinski doživjeti ono što se oko njih događa već su opterećeni fotografiranjem. Sam autor fotografije rekao je kako mu je ta slika jedna od najdražih koju je ikad snimio.

Foto: Youtube

Fotografija je snimljena na premijeri filma 'Black Mass' redatelja Scotta Coopera. Pogledajte trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:30