NEVJEROJATAN SLUČAJ

ŠOKANTNO PRIZNANJE Dječak (11) silovao šestogodišnju djevojčicu!

 Thinkstock

Dječak, čiji identitet nije otkriven iz pravnih razloga, priznao je na prekršajnom sudu Llandudno da je silovao šestogodišnju djevojčicu.

Prošlog je tjedna, na sudu Caernarfon sve poricao. No navodno je, nakon rasprave između dječakovih roditelja, njegovog odvjetnika i liječnika koji ga poznaje godinama, dječak promijenio mišljenje.

- Dugo sam razgovarala s dječakom i njegovim roditeljima i savjetovala ih o posljedicama nepriznavanja krivnje i o odluci koju su prethodno donjeli, te su kazali da će, na temelju mojih savjeta, priznati krivnju po svim optužbama - kazala je glavna braniteljica Nicola Jones.

Dječaka su na sud dopratili njegov otac i baka. Sudac je kazao kako je ovo iznimno težak slučaj. Detalji o optužbama nisu iznešeni, no na prethodnom saslušanju na prekršajnom sudu Caernarfon bilo je rečeno da je dječak u kolovozu prošle godine u sjevernom Walesu kazao djevojčici koja je živjela u susjedstvu da pođe s njim do obližnjeg ribnjaka da vidi ribice. Tada ju je pitao za seksualni odnos i gurnuo je, a ona je pala u ribnjak.

Djevojčica se vratila kući mokra, blatnjava i uplakana i sve ispričala svojoj majci.

Sudac je pustio dječaka na uvjetnu slobodu do idućeg saslušanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 03:01