OTAC MONSTRUM

ŠOKANTNI DETALJI Dok mu je sin (2) umirao u pregrijanom autu, otac je raznim ženama slao fotografije golotinje

 YouTube

Šokantni detalji procurili su slučaju Justina Rossa Harrisa, oca koji je ostavio svoga dvogodišnjeg sina Coopera u uzavrelom automobilu, zaboravivši ga odvesti u vrtić. Dječak je umro, provevši 7 sati u automobilu, a na pripremnom ročištu odlučuje se o optužnici protiv nemarnog oca. Toga dana u Atlanti su temperature dosezale 32 stupnja Celzijusova.

Policija sada tvrdi da je u pitanju ubojstvo, a glavni inspektor Phil Stoddard posvjedočio je kako je otac nesretnog dječaka na dan smrti svoga djeteta izmjenjivao fotografije golotinje sa nekoliko žena, uključujući 16-godišnjakinju.

Uz pomoć aplikacije Kik izmjenjivao je poruke i fotografije sa najmanje šest različitih žena toga dana. Tema razgovora bila je seksualne prirode, uključujući razmjenu eksplicitnih fotografija. Harris je slao slike svoga spolovila u erekciji najmanje jednoj ženi.

Inspektor je rekao da je jedna žena pitala Harrisa ima li on savjest, na što je otac dvogodišnjaka odgovorio: 'Ne'.

Inspektor Stoddard je također ispričao kako snimke nadzornih kamera na parkiralištu pokazuju da se Harris vratio u automobil za vrijeme radnog vremena kako bi ostavio neke vrećice otvorivši vozačeva vrata. Dječak je u to vrijeme bio u automobilu.

Glavni sudac okruga Cobb Frank Cox rekao je pred krcatom sudnicom kako je Harris po završetku radnog dana ušao u automobil, počeo voziti i tek nakon određenog vremena provjerio gdje mu je sin.

Sudac je odbio zahtjev za jamčevinom, a Harris se izjasnio da nije kriv.

Još jedan šokantan detalj isplivao je u sudnici. Nekoliko dana prije smrti djeteta, Justine Ross Harris i njegova supruga Leanna na internetu su tražili podatke o tome kako preživjeti zatvor. Također je dvaput gledao video prilog u kojemu veterinar objašnjava koje opasnosti vrebaju ako ostavite nešto ili nekoga u zagrijanom automobilu.

Justine i njegova supruga policajcima su objasnili kako su strahovali za život vlastitoga djetata te da je to razlog zašto su gledali te video uratke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 05:48