ČEKA JE KAZNA

POHOTNA PROFESORICA Spavala s učenikom (16): 'Meni je izgledao dovoljno staro'

Cijeli ovaj slučaj izašao je u javnost kada su njih dvoje posjetili kliniku za spolne bolesti gdje se učenik ispovjedio medicinskoj sestri.
 Screenshot

Profesorica Kelly Ann-Marie Burgess (26) iz Newporta u Velikoj Britaniji priznala je da je imala seksualne odnose s učenikom starim oko 16, 17 godina.

Cijeli ovaj slučaj izašao je u javnost kada su njih dvoje posjetili kliniku za spolne bolesti gdje se učenik ispovjedio medicinskoj sestri.

- Optužena je s učenikom otišla u kliniku za spolne bolesti gdje je on ispričao medicinskoj sestri da je u vezi s profesoricom te je spomenuo njeno ime. Sestra je pojasnila kako je bila zabrinuta zbog toga te da postoji protokol u ovakvim slučajevima - ispričao je tužitelj Michael Collins te je dodao kako je nakon toga učenik izašao iz sobe te je otišao s profesoricom, koja je sestri rekla lažno ime.

Poslije toga je krenula policijska istraga nakon koje je profesorica uhićena. Tijekom pretrage njenog stana policija je pregledala njen mobitel u kojem je našla poruku od dječaka.

Iako je u početku zanijekala vezu s učenikom, kasnije je priznala da su bili u vezi osam mjeseci.

- Tvrdila je kako nije bila svjesna da je riječ o nečem nezakonitom jer je po njoj on bio dovoljno star - rekao je tužitelj.

Zbog svega toga profesorica Ann-Marie Burgess je zaradila suspenziju u školi u kojoj predaje, dok će sudska odluka biti izrečena u travnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 13:45