'KRALJ SVE ZABAVE'

PIJANI MILIJARDER RAZVOD PROSLAVIO SNIMKOM ORGIJA S TRI DJEVOJKE U LIMUZINI Poslao svim prijateljima da se pohvali

 AFP

NEW YORK - Milijarder i plejboj Stewart Rahr poslao je svim svojim prijateljima snimku grupnog seksa sa tri mlade djevojke u limuzini.

Samoprozvani ‘Kralj svega zabavnoga’ poslao je snimku nekolicini svojih prijatelja, mjesec dana nakon što se razveo od svoje supruge Carol, kojoj je u sporazumnom razvodu isplatio čak 250 milijuna dolara.

Na snimci, Rahr potiče djevojke da jedne drugima čine razne seksualne radnje, dok pjesma ‘I Don’t Care, I Love it’ svira u pozadini.

- Iako se snimka može nekima činiti neprikladnom ili uvredljivom, sve žene koje se u njoj pojavljuju su odrasle osobe koje su svojom voljom sudjelovale u prijateljskom, dobrovoljnom i zakonitom ponašanju, izjavio je Rahrov odvjetnik Ben Brafman.

Rahr je uvijek govorio kako se nikad neće razvesti jer bi mu to bilo ‘preskupo’. Brak, koji je trajao 43 godina, počeo je prije nego što je Rahr postao multimilijarder, i sklopljen je bez ikakvog predbračnog ugovora, pa se vjerovalo kako bi njegovoj ženi u slučaju razvoda pripalo pola njegovog bogatstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 16:16