MONSTRUOZNI ZLOČINAC

PAO 'ĐAVOLJI RASPARAČ BRUNO' Zbog okultističkih je seansi podstanare stavio u aparat za mljevenje mesa

 Screenshot

Španjolska policija privela je osumnjičenog ubojicu nazvanog 'Rasparač' za kojeg se strahuje da je koristio aparat za mljevenje mesa kako bi izvodio sotonističke rituale.

Brunu Fernandeza (32) nazvali su 'Rasparač iz Majadahonde' nakon što je policija pretražila njegov dom u jednom predgrađu Madrida i otkrila krvave mrlje te nešto što je na prvi pogled nalikovalo ljudskom zubu.

Uhićen je zbog povezanosti s nestankom njegove bivše stanarke Adriane Giogiose, čiji nestanak je prijavio njezin brat.

Uhićenje se dogodilo nakon što su građani koji su živjeli pored jedne od Fernandezovih prijašnjih rezidencija opisali da im se činilo da provodi sotonističke obrede. Susjedi su rekli da je 'učestalo' žrtvovao životinje što je rezultiralo policijskim prijavama.

Vjeruje se da je nezaposleni Fernandez, koji je dijelove svoje kuće davao u najam, imao psihičkih problema.

Španjolska je policija u kući osumnjičenika navodno pronašla tragove krvi te industrijski mlinac za meso kao i popis još triju stanara za koje se također smatra da su nestali. Detaljnija inspekcija kuće otkrila je da je polovica objekta prebojana, a da je druga polovica prekrivena plastikom, spremna za preuređenje.

Vjeruje se da su najmanje dvoje nestalih stanara ženske osobe iz Argentine. Policija ne može locirati niti Fernandezovu tetku, od koje je preuzeo kuću kada je otišla u dom za starije i nemoćne osobe, zbog čega raste strah da su spomenute osobe također žrtve rasparača iz Majadahonde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 19:56