AUTOKLUB.HR

OSVOJI VOŽNJU S LEGENDARNIM STIGOM Sudjeluj u nagradnom natječaju i provozaj se s ikonom Top Geara

Sudjeluj u nagradnom natječaju i provozaj se s tajanstvenom ikonom Top Geara

Jedinstvena prilika za sve ljubitelje brzih automobila i Stiga, tajanstvene ikone Top Geara! Budite jedan od rijetkih sretnika koji će osvojiti vožnju s popularnim Stigom na Oryxovoj stazi 29 svibnja!

Kako osvojiti adrenalinsku vožnju koju ćete pamtiti cijeli život? Upišite stranicu www.autoklub.hr i pronađite što više članaka s fotkom Stiga i pozivom na osvajanje vožnje. Tada ih pošaljite do 27. svibnja na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a vožnju osvaja onaj tko pronađe i pošalje najviše linkova s tekstovima s fotografijom Stiga. Ako je više istih rezultata, pobjeđuje tko je prije pronašao i poslao! Sretno!

Top Gear Live show održat će se 03. srpnja u Areni Zagreb, a obožavatelji će moći birati između dva termina, 18 i 21.30 sati. Cijene ulaznica za oba show-a kreću se od 240 kuna na dalje, ovisno o odabranom mjestu u Areni, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima Eventima te Petrol benzinskim postajama, dok se online kupovina može ostvariti preko www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 23:58