ASTROpremium

OSOBNI HOROSKOP CHARLIZE THERON: 7. kolovoza slavi rođendan, pročitajte što zvijezde kažu o njoj

ASTRO PREMIUM (astro.jutarnji.hr)

Charlize Theron

7. kolovoz 1975. u 11h (četvrtak)

Benoni, Južna Afrika

Vrlo si energična, vitalna, optimistička, vesela, zabavna, mladolika i velikodušna osoba. Odlikuju te dostojanstvenost i plemenitost, samopouzdanje, mnogo daješ na status, čast, izgled i ugled. Često si središte i srce velikih društava i zabava. Pošto si vrlo žestokog i temperamentnog karaktera, voliš preuveličavanje i dramatiziranje.

Povremeno te karakterizira velika dominantnost, samodopadnost i egocentričnost; voliš naime sjaj i snagu. Osoba si koja si voli priuštiti najbolje. Tvoj karakter označava ponos i sklonost prema snobizmu. Veoma se bojiš da drugi nemaju loše mišljenje o tebi i da te ne ismijavaju. Voliš ako ti laskaju i ako ti se dive.

Zabavnost, ponos, zagledanost u sebe

Nalaziš se u glumačkoj, govorničkoj i režiserskoj profesiji, te i kao ekonomista, bankar, zlatar i draguljar i sl. Obožavaš djecu (te imaš često veliku porodicu), životinje, sport i zabavu. Dobro kuhaš i dobar si domaćin. Osoba si koja voli dobro da jede, a obično ti se sviđa jaka hrana, pečene i pržena jela, slatkiši i pecivo. Imaš osjetljivo srce i krvne žile, te jetru i želudac, dvanaestopalačno crijevo i žuč. Možda si sklon povišenoj temperaturi.

Izbjegavati moraš razmaženost, odnosno želju i htijenje, da ide uvijek sve po tvome, te aroganciju i pretjerani ponos. Razvijati trebaš nježnost, smisao za čovjeka u problemu i velikodušnost. Trebaš izraziti svoje brojne potencijale i talente, malo drugačije nego s čestim izljevima bijesa ili ogovaranjem.

Teatar, muzika, šport, novčane investicije... - na svim ovim područjima uspijevaš. Osoba si koja je rođena pod velikom sretnom zvijezdom i imaš zaista najveću sreću.

> Nastavi čitati osobni horoskop Charlize Theron

> Besplatno izračunaj svoj osobni horoskop na astro.jutarnji.hr !

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:38