SVE OŠTRIJE

Novi, grublji Hebrang: Bandića nazvao 'čučavcem'

Bandić je tu 'titulu' dobio jer je 'cijeli Domovinski rat čučao ispod stola u Zagrebu', a Hebrang se okomio i na Primorca kojeg je ponovo optužio za bijeg
 Mario Pušić/CROPIX

KARLOVAC – U Domu OS RH Zrinski estradno-političkim showom HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang završio je svoju cjelodnevnu promidžbu po Karlovačkoj županiji. Podršku pjesmom dali su mu glazbeni sastav Colonia, te izvođači Lana Jurčević, Dražen Žanko i Đani Stipaničev, došli su ga pozdraviti sportaši Dubravko Šimenc i Slavko Goluža, a na središnjem skupu pridružio mu se i dugogodišnji suradnik potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks.

U dvadesetominutnom govoru pozvao je svoje birače da na predstojićim, još jednim sudbonosnim izborima, glasaju za njega uvjeravajući ih u svoje kvalitete, istovremeno, ne samo kritizirajući, već i vrijeđajući druge kandidate.

Tako je Milana Bandića prozvao 'čučavcem' jer je “cijeli Domovinski rat čučao ispod stola u Zagrebu”, a za Dragana Primorca je rekao “da se bojao granata pa je pobjegao čak preko Atlantika da ga ne bi dostigle”.

Šeks ga je podupro riječima kako ovo nije izbor za miss dodajući kako drugi kandidati kao da se na blesimetru natječu tko će reći više gluposti. Ipak, ni jedan niti drugi nije se sjetio trećeg, bolesnog kolege, ministra Branka Vukelića koji se liječi od infarkta, a nije ga spomenuo niti karlovački župan Ivan Vučić.

Zato je nepravdu ispravila nadaleko poznata Mladež HDZ-a tranparentom: “Najmladež za najsrce”, a u srcu su ispisali inicijale voljenog ministra. Na njih je Hebrang ukazao kao na budućnost za koju se valja žrtvovati.

Njegovom kolegi Šeksu, čini se, zanimljivije su bile atraktivne plesačice sastava Colonia čije pokrete je promatrao s posebnom pažnjom. Osmjeh nije skrivao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 20:11