LJUBAV I NOGOMET

Nevjera se u engleskoj reprezentaciji širi poput virusa

Nakon što je John Terry šokirao svijet i izgubio kapetansku vrpcu jer je ljubovao s partnericom svog suigrača, na njegovo mjesto je zasjeo Rio Ferdinand koji, čini se, iza sebe također ima preljubničkog iskustva. Za to vrijeme Ashley Cole šalje MMS-ove svog golog tijela plavokosoj tajnici, a izbornik Fabio Capello čupa kosu
 AFP

Samo tjedan dana nakon što je kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry zamijenjen zbog preljuba, britanski Daily Mail prenio je da ni novi kapetan, Rio Ferdinand, nije bio vjeran svojoj zaručnici. Nakon što se doznalo kako je Terry varao suprugu s Vanessom Perroncel, djevojkom svog suigrača Waynea Bridgea, izbornik reprezentacije Fabio Capello stavljen je pred pravi izazov.

Ugrožena reprezentacija

Naime Bridge, koji povremeno igra za reprezentaciju, rekao je da ne dolazi u obzir da igra s Terryjem, koji je stoper i važna karika u lancu na nadolazećem svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi. Da stvar bude gora, lijevi bek reprezentacije, Ashley Cole, ozlijedio se u prošlu srijedu na utakmici Chelseaja i Evertona. U petak je morao na operaciju lijevog zgloba i neće moći igrati najmanje tri mjeseca. U njegove kopačke trebao bi stoga uskočiti nitko drugi nego Wayne Bridge i igrati rame uz rame s Terryjem kojeg ne može podnijeti. Da Capella ne boli glava samo zbog njih dvojice pobrinuo se sada i novi kapetan Rio koji je navodno proveo tjedan dana s izraelskom manekenkom Tslil Sela, i to samo dva tjedan prije nego što se oženio, što su prenijeli britanski mediji.

Djevojka se zaljubila

Prošlog lipnja Rio je prije vjenčanja otišao u Tel Aviv da bi proveo svoje posljednje momačke dane i tamo susreo 22-godišnju manekenku. Tridesetjednogodišnji nogometaš i manekenka ljubovali su navodno tjedan dana dok su Rijeva zaručnica i njihov sin u Velikoj Britaniji i čekali da se on vrati.

Kako tvrdi Daily Mail, Ferdinand je proveo tjedan dana obilazeći klubove, a Tslil je upoznao u klubu Clara.

- Plesali su zajedno, ali vrlo seksi. Očigledno su se jako dobro zabavljali. Djevojci je nakon toga bilo neugodno i zanijekala je da je bila s Rijem, iako su ih svi vidjeli zajedno - rekao je jedan svjedok “prljavog plesa”.

Britanski tabloidi odmah su objavili priču i počeli oblijetati oko manekenke da im iznese svoju verziju, ali ona je odgovorila da joj je njen agent savjetovao da ništa ne kaže za novine. No isti je taj agent, Roberto, potom zatražio 20 tisuća funti od Daily Maila za intervju sa svojom klijenticom. Dodao je i da se radilo o “nečemu puno većem od seksa za jednu noć”. Djevojka navodno nije imala pojma da će se Rio uskoro oženiti te se navodno u njega i zaljubila.

- Točno znate što nudim. Nešto što će biti veliki skandal u Engleskoj. Ja znam priču i vi znate priču. Ali trebate platiti - rekao je navodno agent Roberto novinarima Daily Maila. Ako Tslil odluči progovoriti, novi kapetan naći će se u velikim nevoljama.





Fatalna blondinka

Nije poznato kako je Fabio Capello reagirao na priču o još jednom preljubniku u reprezentaciji. Osobito zato jer mu seks-skandale neprestano priređuje Ashley Cole, trenutno ozlijeđeni bek, kojega su novine na Otoku ponovno pune. Ovoga puta otkrilo se da je slao eksplicitne tekstualne poruke i snimke golog tijela ne jednoj, već dvjema ženama. Sun prenosi kako je igrač Chelsea puna dva mjeseca slao sočne poruke seksualnog sadržaja jednoj plavookosoj tajnici, čije se ime ne navodi.

Uz to, par mjeseci prije imao je telefonski seks s topless modelom Sonijom Wild, koja je to s ponosom objavila medijima. Coleova supruga Cheryl, pjevačica grupe Girls Aloud i članica žirija emisije “X factor”, tijekom njihova trogodišnjeg braka stoički je trpjela njegove afere, ali izgleda da joj je sada pukao film. Odlučila je iseliti se iz zajedničkog doma, te zadnja dva tjedna stanuje u hotelu Baglioni u Kensingtonu u Londonu. Mediji su doznali da je Ashley fatalnoj blondinki poruke slao petkom i subotom navečer kad je Cheryl radila u emisiji, te ju je navodno molio da njihova korespondencija ostane tajnom.

Pomoć prijatelja

Prije samo mjesec dana Cheryl je za magazin Hello! pričala o planovima da imaju djecu i o svojoj odlučnosti da njezin brak uspije.

- Ne treba se samo predati kad dvoje ljudi koji se vole imaju problema. Svatko tko se preda na kraju ne dobije ništa - rekla je tada 26-godišnja ljepotica. Da ironija bude veća, nakon što je buknuo skandal s Johnom Terryjem i njegovom ljubavnicom Vanessom, Cheryl je nazvala ucviljenog Waynea Bridgea i ponudila mu svoju pomoć. Nekadašnjem suigraču svog muža iz kluba Chelsea rekla je da je “vrlo tužna” zbog onoga što mu se događa, te da je i sama prolazila kroz teška razdoblja. Ponudila mu je pomoć i rekla kako mu je na “raspolaganju za bilo kakvu pomoć koja mu treba”. Nije poznato je li joj u novom obratu događaja Wayne uzvratio poziv i pružio rame za plakanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 03:25