OBITELJSKA DRAMA

NARUČIO PROSTITUTKU, A NA VRATA MU DOŠLA OSKUDNO ODJEVENA SUPRUGA Umjesto 'intimne masaže' doživio šok

Nezadovoljan što mu je supruga loše ispunjavala bračne dužnosti Nedeljko Karev naručio je 'djevojku za masažu'

Nedeljko Karev, 38-godišnji službenik iz bugarskog grada Burgasa, zanijemio je od šoka kad mu se na vratima umjesto prostitutke pojavila napadno našminkana i oskudno odjevena - supruga.

Kako javlja bugarska agencija "Kros", Nedeljko i njegovа suprugа Nаđа vjenčali su se prije šest godina i živjeli su u stanu koji je on naslijedio od roditelja. Ona je zarađivala kao blagajnica u jednom lokalnom lancu supermarketa, ali prije godinu i pol dana odlučila je nešto promijeniti jer joj se, kako je rekla suprugu, smučilo i po 12 sati rintati za plaću od 250 eura, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nedeljku je rekla da je upisala tečaj informatike i engleskog, a on je bio oduševljen njenom odlukom. Nakon nekog vremena počelo mu je smetati što dolazi kući sve kasnije i što mu nije rekla da se zaposlila kao tajnica u casinu. No, javlja "Kros", Nedeljko se udobrovoljio kad im se kućni budžet znatno popravio. Nađa je počela kupovati skupe stvari uključujući i novi automobil, ali je polako počela zapostavljati supruga.

Nezadovoljan što mu je supruga loše ispunjavala bračne dužnosti, Nedeljko je u početku gledao filmove za odrasle i surfao po porno-stranicama, a onda je odlučio naručiti prostitutku. Unajmio je luksuzno namješten stan i preko oglasa u novinama naručio "djevojku za masažu" za koju je pristao platiti 150 eura.

Međutim, na vratima je osvanula njegova Nađa, a Nedeljko je umjesto masaže sa sretnim završetkom dobio objašnjenje kako tajnica, pa makar i zaposlena u casinu, može zarađivati čak 1.500 eura mjesečno.

Priznala mu je da ju je u “posao” uvelа prijаteljicа, kojа joj je rekla dа mnoge žene upotpunjuju svoj kućni budžet bаveći se nаjstаrijim zanatom nа svijetu. Nа početku je zаrаđivаlа 20 do 30 levа s jednim klijentom nа noć, ali uskoro je posao procvjetao pa je počela primati i po pet-šest klijenata.

Par se odlučio na razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:35